Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

"Weekend Crime" kopā ar HBeat dīdžejiem

Mārtiņš Fridrihsons, 04.02.2009. 10:57

Gandrīz kopš paša laika gala, kā Discoteq Promotion projekts, Weekend Crime sāka pulcēt savus weekenda noziedzniekus Vecrīgā - "Radio Bārā", tajā aktīvu dalību kopā ar Weekend Crime rezidentiem un sevišķajiem viesiem ņēmuši arī HBeat apvienības jaunie, progresīvie dīdžeji, kuri sava projekta nosaukumu ir sākotnēji ņēmuši no angliskā HeartBeat. Šo ceturtdien visiem ir īpašs vakars, jo uzstāsies tikai un vienīgi viņi - HBeat dīdžeji.
"Weekend Crime" kopā ar HBeat dīdžejiem

Nāc un saklausi šīs reizes īpašo skanējumu, un kas zin’, varbūt šis Weekend Crime pasākumos iesāks jaunu, skaistu tradīciju.

DJ Line up:
22.00 – 0.00 Zzip [ H-beat ]
0.00 – 2.00 Mberg [ H-beat ]
2.00 – 3.00 Brave Soul [ H-beat ]

HBeat ir salīdzinoši jauna dīdžeju apvienība ar vienu mērķi - ar savu skanējumu un rīkotajiem pasākumiem priecēt klausītājus un dejotgribētājus popularizējot deju mūzikas kultūru Latvijā, kā arī ārpus tās robežām ..  Šobrīd komandas sastāvā darbojas Mārcis Eihenbergs (DJ MBerg) , Renārs Naglinskis (DJ Brave Soul) , Ansis Zvirgzdiņš (DJ Ansis Zvirgzdins) , Kristaps Zips (DJ Zzip) un Kristaps Līcis (Promo).

Vairāk informācija:
www.hbeat.lv


Šo ceturtdien interaktīvajā šovā – WANTED ONLINE, plkst. 20.00

http://www.boms.lv/Album.aspx?AID=10416

-Mēneša Weekend Crime nākamā mākslinieka balsošanas gala rezultāti
-Mēneša mākslinieka kandidātu mūzika
- Weekend Crime aktualitātes
-Bezmaksas ielūgumu izloze uz Nautilus - Massive Classic - 30.01.2009.
 http://www.nautilus.lv/index_n.php

Tas viss kopā ar ...
DJ HIPP [Discoteq promotion / Weekend Crime] un DJ ANDREY EMELYANOV [Minanimal]

Reģistrē savu e-pasta adresi www.discoteq.lv un saņem iknedēļas elektronisko avīzi ar aktuālajiem jaunumiem, jaunākajiem dīdžeju setiem, piedalies izlozē un saņem bezmaksas ielūgumus uz kādu no Rīgas naktsklubiem un vai citiem lieliem pasākumiem Rīgā un visā Latvijā.

IEEJA BEZ MAKSAS !!!
gan jau četros būsi mājas ...

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV