Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Dziedātāja Emi Latvijas koncerttūri sāk Radio Bārā

Elīna Sprūde-Nesenberga, 09.06.2010. 10:03

Šo piektdien, 11. jūnijā dziedātāja Emi savu Latvijas koncerttūri uzsāk ar uzstāšanos Radio Bar.
Dziedātāja Emi Latvijas koncerttūri sāk Radio Bārā

"Ir ieguldīts liels darbs pie šova sagatavošanas gan vokāli, gan vizuāli un ļoti ceru, ka publika to novērtēs," stāsta Emi. Emi visus aicina apmeklēt Radio Bar 11.jūnijā, lai atpūstos un labi pavadītu laiku: "Mūsdienās arī māksliniekiem jāmēģina pielāgoties klienta vēlmēm, un lai arī vēl joprojām var just finansiālās grūtības Latvijas tirgū, bet izklaide viennozīmīgi ir vajadzīga. Varu pačukstēt, ka koncertā būs arī neliels pārsteigums – kāda dziesma ļoti skaistā un seksīgā valodā".

Koncertūrei dziedātāja Emi ir sagatavojusi 2 programmas – 30 un 45 minūtes garas, lai pielāgotos klubu un pasākumu organizētāju vēlmēm. Koncertprogrammā ietilpst gan dziesmas no Emi jaunā solo albuma, gan arī pasaulē populāri hīti.

Informācija par precīziem Latvijas koncertu datumiem un vietām būs atrodama dziedātājas mājas lapā - www.emimusic.lv

1.jūnijā Emi laida klajā savu pirmo soloalbumu "Making of Emi". Projekta "Making of Emi" dziesmas ir iespējams dzirdēt Radio SWH, Radio 3, Kurzemes radio, Radio 1, Latviešu radio, Valmieras radio, projekta "Making of Emi" video iespējams redzēt Arte TV, Platforma televīzijā un ExTV.

Plašākai publikai Emi kļuva zināma 2004.gadā, kad dziedāja grupā „Sister Act". Visus jaunumus par Emi mākslinieciskajām gaitām varat izlasīt www.emimusic.lv, kā arī sekot dziedātājas gaitām iespējams Tviterī - http://twitter.com/emianimusic.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV