Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

"Seaside Lounge" aicina uz Valentīndienas ballīti

Andris, 11.02.2009. 13:09

14. februārī plkst. 23:00 uz Valentīndienas ballīti "This is Love" ielūdz "Seaside Lounge".
"Seaside Lounge" aicina uz Valentīndienas ballīti

"Seaside Lounge" durvis pašos mīlas svētkos būs pavisam vaļā. Karstākie un mīlošākie deju ritmi gaidāmi no kluba rezident dīdžejiem - PLASTIC, ANDZHAN un īpašā viess diskžokeja SAA-T, viņš atzīts kā "DANCE SUMMIT JAUNĀ ZVAIGZNE", un kā uzvarētājs spēlējis pirms vairrākkārt titulētajiem, pasaules labākajiem breakbeat producentiem un dīdžejiem "STANTON WARRIORS". Vada iknedēļas radio šovu "Sugerfree Music Show" iekš NSB Radio (kas atzīts kā Worlds Best Breakbeat Radio station). Sīkāk iepazīties ar viņa darbiem un pēdējos šovus klausies http://saa-t.draugiem.lv

PLASTIC, būdams arī producents, iepriecinās noteikti jūs arī ar saviem jaunākajiem darbiem, piemēram, noslēpumaino "Ghost Town". Tas ir kopdarbs ar Matthew Nagle (aka Dr. Ands Gone Wild). Un, protams, viņš priecēs jūs ar vismīlošākajiem deju ritmiem, kas iekrājušies "Seaside Lounge" divu gadu darbības laikā.

Nakts noslēgumā gaidāmi visaizkustinošākie trance ritmi no kluba otra rezidenta ANDZHAN. Viņš pēdējā laikā centīgi strādā pie sava albūma izveides. Un ilgi vairs neesot jāgaida, līdz to varēsim skatīt veikalu plauktos.

1. stāvā būs īpaša Valentīna atmosfēra, atvērta visiem ar seksīgu noskaņojumu - LOVE ROOM.

Silitums sirdī garantēts.

Jāpiebilst arī, ka šī ir pēdējā ballīte tuvākajā laikā "Seaside Lounge" konceptam, tas dosies nelielā ziemas un pavasara miegā. Nepazudīsim, seko līdzi jaunumiem, ziņām un klausies mūsu rezidentu - PLASTIC, ANDZHAN un KRESS darbus tajā pašā foršajā www.seasidelounge.lv.

Pasaki draugiem, draudzenēm un kaimiņiem, ka Sisīts būs vaļā un būs vēl karstāk!

warm-up: Saa-T (Sugerfree, NSBRadio) 23:00 - 1:00
Plastic (Seaside Lounge, Sugerfree) 1:00 - 3:00
warm-down: Andzhan (Seaside Lounge) 3:00 - 5:00

Laimīga stunda no 1:00 - 2:00, 30% atlaide bārā!

Ieeja: 3Ls / Face control / 18+

"Seaside Lounge" atrodas Jūrmalā, Jomas ielā 57.

atbalsta: Nightlife, EHR: Party Service, Sugerfree, Plastic Musique

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV