Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

„Weekend Crime” „Radio Bārā” jau šodien

Mārtiņš Fridrihsons, 12.02.2009. 15:39

Iepriekšējie notikumi rāda, ka ik ceturtdienu pie mums ir izveidojusies tāda kā tradīcija, katru pasākumu rīkot ar kādu īpašu tematiku.
„Weekend Crime” „Radio Bārā” jau šodien

Weekend Crime - Special tika pavadīts kopā ar mēneša mākslinieku Franzo Kolms, tad Prive pre-party ar Rolandu Privertu, HeartBeat with H-Beat un Ratz Lukas with Exclusive Resident DJ set un, un ... kas būs šoreiz ... šoreiz būs kas pavisam īpašs - šo ceturtdien Radio Bārā tieši Jums notiks tīrs Weekend Crime kā pirmo reizi - ne kas pielikts, ne atņemts. Būs tieši tas, kas patīk Jums - weekenda noziedznieku bildēšana, populārākie clubberi pie Wanted dēļa, krāsains Party popper lietus pāri dejotāju galvām, skaistās bāra meitenes, mūsu pašu Crazy DJ-u house, electro un progressive skaņas - until the music stops. Runājot par noziegšanos pret weekendu ballējoties jau ceturtdienā, šeit būs vienkārši krimināla atmosfēra, jo ceturtdien Weekend Crime - Radio Bārā .. dejos visi ..

IEEJA BEZ MAKSAS
DJ Line up
DJ Zzip
MBerg
Hipp

un vēl ...
Šo ceturtdien interaktīvajā šovā -

WANTED ONLINE
Plkst. 20.00
http://www.boms.lv/Album.aspx?AID=10416

- Mēneša mākslinieks: Electricano (šonedēļ - Electricano stāsts un „Top production")
- Dj HiPp Janvāra Weekend Crime Dancefloor TOP 5
- Bezmaksas ielūgumu izloze uz Armin Van Buuren uzstāšanos Valentīndienā.

Tas viss kopā ar ...
DJ HIPP [Discoteq promotion / Weekend Crime] un DJ ANDREY EMELYANOV [Minanimal]

Mēs sākam, jau plkst. 20:00 WWW.BOMS.LV

Reģistrē savu e-pasta adresi www.discoteq.lv un saņem iknedēļas elektronisko avīzi ar aktuālajiem jaunumiem, jaunākajiem dīdžeju setiem, piedalies izlozē un saņem bezmaksas ielūgumus uz kādu no Rīgas naktsklubiem un vai citiem lieliem pasākumiem Rīgā un visā Latvijā.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV