Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Endijs Barovs pamet „Razorlight”

Agnese Stafecka, 06.03.2009. 12:59

Britu indie rock grupas „Razorlight” bundzinieks Endijs Barovs pamet grupu personīgu iemeslu dēļ.
Endijs Barovs pamet „Razorlight”

Barovs ir grupas otrais bundzinieks pēc Kristiana Smita-Pankorvo, kas grupu pameta neilgi pirms klajā nāca „Razorlight” pirmais studijas albums.

Šaubas  par Barova nākotni grupas sastāvā radīja tas, ka viņš neieradās uz grupas koncertu 2. martā, un viņu aizvietoja Deivids Salivans-Keplans jeb „Skully”.

„Pēdējie pieci gadi grupā ir bijusi lieliska pieredze,” saka Barovs. „Esmu lepns par visu, ko esam paveikuši kopā, taču personīgu iemeslu dēļ esmu nolēmis grupu pamest. Darbošos citā mūzikas lauciņā.”

„Razorlight” līderis Džonijs Borels atzīst, ka viņam pietrūks Barova, taču ir pārliecināts, ka grupa turpinās pastāvēt. Viņš saka: „Šo piecu gadu laikā, kad izdevām divus albumus, Endijam bijusi svarīga loma grupā, mums viņa pietrūks. Kopš dienas, kad viņš ienāca studijā, es sapratu, ka viņš ir izcils bundzinieks.”

„Turpmāk plānojam koncertēt kopā ar bundzinieku „Skully” un turpināt darbu pie jaunā albuma.”

Paredzēts, ka Salivans-Keplans spēlēs „Razorlight” koncertos līdz 2009. gada beigām.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV