Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Grupa "Razorlight" nākamajā albumā vēlas sadarboties ar Noelu Galaheru

Egija Petrova, 30.09.2009. 20:16

Grupa „Razorlight” atklāja, ka Noels Galahers varētu palīdzēt viņiem radīt ceturto albumu.
Grupa "Razorlight" nākamajā albumā vēlas sadarboties ar Noelu Galaheru

Džonija Borela grupa, kura šobrīd strādā pie turpinājuma albumam "Slipway Fires", sacīja, ka viņi ir lieli ģitārista un dziesmu autora, kurš nesen aizgāja no "Oasis", fani.

”Varbūt mums pieaicināt Noelu par jaunā "Razorlight" albuma producentu? Mēs meklējam producentu.” "The Mirror" teica basģitāris Karls Dalemo. Viņš piebilda: „Mums vajag kādu slavenību no ziemeļiem!”

Tikmēr grupas jaunais bundzinieks Deivids Salivans-Keplans jeb „Skully" apgalvoja, ka ir labi iejuties grupā, atklājot, ka viņi jau ir sākuši strādāt pie jaunām dziesmām.

Deivids stāstīja: ”Pēc nedēļas šajā grupa es sajutos tā, it kā es būtu viņā bijis jau vairākus gadus. Grupas puiši ir lieliski, dziesmas ir lieliskas, viņi bija ļoti pacietīgi, iedrošinoši un pilni entuziasma. Diez vai es būtu varējis iejusties labāk. Spēlēšana grupā bija tiešām jautra, un mēs jau strādājam pie jaunām dziesmām un pie to atskaņošanas.”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV