Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„Keane” koncertu pārraidīs 3D attēlā

Agnese Stafecka, 09.03.2009. 20:37

Kā ziņo „Q”, grupas „Keane” uzstāšanās „Abbey Road Studios” Londonā,  kuru internetā pārraidīs trīs dimensiju attēlā, būs pirmais šāda veida projekts pasaulē.
„Keane” koncertu pārraidīs 3D attēlā

Nākamnedēļ klajā nāks grupas jaunais singls „Better Than This”, kuru varēs iegādāties ar komplektā iekļautām speciālām 3D brillēm, kas ļaus faniem baudīt grupas koncertu pasaules lielākajā ierakstu studijā „Abbey Road Studio One”.

„Abbey Road Studios” slavena ar to, ka tā bija studija, kur 1967. gadā pirmo reizi pasaules vēsturē notika satelīttelevīzijas pārraide, kurā piedalījās leģendārie „The Beatles” ar dziesmu „All You Need Is Love”.

Koncertā ar video montāžām piedalīsies arī datormākslinieki no Londonas apvienības „D-Fuse”.

Zināms, ka „Keane” ir aktīvi jaunāko tehnoloģiju piekritēji. Grupas oficiālā mājas lapa darbojas kā televīzijas kanāls, „Keane” ir pirmie, kas izdos singlu USB datu nesējā, un ir vieni no pirmajiem, kas sāka izmantot blogu vietni „Twitter”.

Grupa atzīst: „Mēs uzskatam, ka rokenrola tradīcijām nepārtraukti jāattīstās un jāmainās, jārada jaunas idejas mūzikā. Mēs esam patiesi sajūsmināti par faktu, ka esam pirmie mūzikas vēsturē, kuru koncertu pārraidīs internetā 3D attēlā.”

Koncertu varēs vērot „Keane” oficiālajā mājas lapā keanemusic.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV