Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Ozols izdod albumu “Neatkarība”

Jānis Penka, 14.03.2009. 15:07 | komentāri (1)

Ozola jaunais studijas albums “Neatkarība” no šodienas, 14.marta, ir pieejams digitālā formātā platformamusic.lv mājas lapā, bet CD formātā tas pie klausītājiem nonāks 19.martā. Albuma prezentācijas koncertā 19.martā uz kluba “Essential” skatuves kāps arī Ņujorkas reperis Afu-ra.
Ozols izdod albumu “Neatkarība”

Albumā “Neatkarība” piedalās tādi hip hop izpildītāji kā Nātre, Rays, Kurts, Pikaso, A.G., b-ūš, Afu-ra. Albuma producenti ir Emīls Zants, Domino, Spinache un Rassels.

Albums tapis ilgākā laika periodā, tāpēc sevī nes dažādus noskaņojumus un attieksmi.

Albuma prezentācijas koncerta viesu skaits ir papildinājies, pie jau pieminētajiem viesiem – Very Cool People, Dj A.G, Austrumbloks, Rays, Nātre, Kurts, B-ūš, R-Viss – uz skatuves šajā vakarā kāps arī leģendārais hip hop izpildītājs no Ņujorkas, Bruklinas – Afu-ra, kā arī būs vēl viens viesis, ko pagaidām koncerta organizatori vēl neatklāj.

Pasākums notiks ceturtdien, 19.martā, pl. 20:00 kluba “Essential” main dancefloor zālē.

Biļetes iepriekšpārdošanā ir pieejamas visās Biļešu servisa kasēs, Statoil uzpildes stacijās, veikalos Streetshop, kā arī kluba “Essential” kasēs. Cena 4.00 Ls. Pasākumā nav vecumu ierobežojumu.

Video sižetā Ozols stāsta par albuma “Neatkarība” kompozīcijām un tā tapšanu – www.vimeo.com/3620410

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV