Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Liepājā kokteiļbāra atklāšanā uzstāsies Ozols un Rolands Ūdris

Mareks Alberts, 05.11.2010. 10:21

Ar sarīkojumiem 5. un 6. novembrī, plkst. 22.00 tiks atklāts jaunais kokteiļbārs "Red Sun Buffet", Pasta ielā 2, Liepājā.
Liepājā kokteiļbāra atklāšanā uzstāsies Ozols un Rolands Ūdris

Jaunā izklaides vieta būs aizsāktais turpinājums pludmales kafejnīcas "Red Sun Buffet" iesāktajiem kultūras pasākumiem. Atpūtas vieta piedāvās šādas iespējas arī ziemas sezonā, būs arī dažādi jaunumi, piemēram, dzejas vakari un improvizācijas teātris. Atklāšanas ballītes īpašais viesis - Dj Ozols.

Ozols (īstajā vārdā Ģirts Rozentāls) ir populārs Latvijas hiphopa mūzikas izpildītājs. Savu darbību sāka grupā Fact kā basģitārists, bet kopš 2000. gada darbojas kā solo mākslinieks. Red Sun Buffet atklāšanas pasākumā DJ Ozols uzstāsies kā DJ.

Sestdien svinības turpināsies. Šoreiz visiem apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja dzirdēt tikko pēc ceļojuma atgriezušos māksliniekus - Rolandu Ūdri un Ilonu Balodi. Rolands Ūdris ir populārās Latvijas grupas The Hobos solists, kura dibināta jau 1999.gadā un ir iemīļota vēl šodien. Atklāšanas pasākumi piedāvās arī dažādus citus pārsteigumus.

Vairāk jaunumi http://www.redsunbuffet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV