Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„Pixies” atgriežas vēlreiz

Agnese Stafecka, 14.03.2009. 15:16

Amerikāņu indie roka leģendas „Pixies” vēlreiz apvienosies, lai šogad uzstātos festivālā „Isle Of Wight” kā kanādiešu rokzvaigznes Nīla Janga iesildošā grupa, ziņo „NME”.
„Pixies” atgriežas vēlreiz

„Pixies”, kas izjuka deviņdesmito gadu sākumā, minētajā festivālā uzstāsies šā gada 14. jūnijā tieši pirms Nīla Janga uzstāšanās, par ko jau plaši ziņojusi prese.

Pirms pieciem gadiem „Pixies” apvienojās, lai sniegtu vairākus koncertus un kopā strādātu ierakstu studijā, taču ne uz ilgu laiku – grupa atkal izjuka pagājušajā gadā, kad grupas basģitāriste Kima Dīla attiecās strādāt kopā ar „Pixies” līderi Bleku Frānsisu.

Festivāla „Isle Of Wight” rīkotājs Džons Gidings atzīst, ka „bijis grūti izvēlēties grupu, kas varētu būt spējīga iesildīt pasaulslavenā mūziķa Nīla Janga uzstāšanos.

Jāpiemin, ka festivālā (šā gada 12. - 14. jūnijs), uzstāsies arī „Prodigy”, „Basement Jaxx”, „The Ting Tings” un „Stereophonics”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV