Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

„Pixies" ierakstīt albumu lūdz pat Bono

Mārtiņš Zviedris, 05.05.2011. 14:42

Bostonas rokkvartets ir svārstīgs atbildēs uz jautājumu, vai iespējams, ka pēc „Doolittle" turnejas viņi ķersies pie jauna ieraksta.
„Pixies" ierakstīt albumu lūdz pat Bono

Izcilais amerikāņu (pašu mūziķu vārdiem - pankroka) ansamblis, kam bijusi liela ietekme uz rokmūzikas attīstību kopš pagājušā gadsimta nogales, izjuka 1993. gadā, bet no 2004. atkal uzstājas kopā. Aizpērn viņi sāka trešā studijas albuma „Doolittle" 20 gadiem veltītu pasaules koncertturneju. Vairāki grupas dalībnieki nesen izteikušies, ka atgriešanās studijā pēc koncertceļojuma beigām nav neiespējama, tiesa gan, atturējās apgalvot, ka tas noteikti notiks.

„Pixies" ģitārists Džojs Santjago un bundzinieks Deivids Loverings intervijā izdevumam „Spinner" atzina: šāda varbūtība ir, tomēr izšķirties grūti.

„Manuprāt, neapzināti baidāmies, ka tas radīs domstarpības," teica Santjago.

Pēc Loveringa atzinuma, izlemt par ķeršanos pie jauna albuma kavē bažas, vai tas būs tikpat labs kā jau ierakstītie. "Gribam pasargāt mantojumu. Ja kaut ko darām, tam vajadzētu būt labam. Un, turpinot darboties jau septiņus gadus, kļūst arvien grūtāk pieņemt šādu lēmumu," neslēpa bundzinieks. No otras puses, viņš pauda pārliecību, ka "jauna ieraksta apspriešanai drīz būs pienācis laiks", jo gados kopš atkalapvienošanās stiprinājusies kolektīva saliedētība.

Santjago atklāja – viņu ietekmējis tas, ka starp "Pixies" dedzīgākajiem cienītājiem, kas apber grupu lūgumiem radīt jaunu albumu, ir "U2" dziedātājs Bono. "Es domāju, mums tas jādara," atzīst ģitārists, taču nav pārliecināts, vai tam gatavi pārējie.

"Pixies" studijas albumu sarakstu pašlaik noslēdz 1991. gadā iznākušais "Trompe le Monde".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV