Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Grupa „IVA“ koncertē Francijas mūzikas festivālā

Elīna Hermansone, 16.03.2009. 11:13

Grupa „IVA” šonedēļ pārstāv Latviju Eiropas kultūras festivālā „Transeuropenées“, kas notiek Francijas pilsētā Ruānā.
Grupa „IVA“ koncertē Francijas mūzikas festivālā

Festivāls „Transeuropenées“, kas šogad notiek desmito reizi, apvieno daudzus mūziķus un mūziķu apvienības no visas Eiropas, kopā veidojot ļoti daudzpusīgu programmu, sākot no akadēmiskās un džeza mūzikas un beidzot ar rokmūziku. Grupa „IVA“ festivālā sniegs četrus koncertus – divus publiski pieejamus un divus īpaši skolu jaunatnei. Kopā ar grupas līderi un dziesmu autori Vitu Ivaškeviču uz festivālu dodas arī ģitāriste un mandolīniste Baiba Plakane, basģitārists Andris Tučs un bundzinieks Viesturs Samts.

Pērn grupa „IVA“ ir piedalījusies festivālos „Tu esi pamanīts“ un „Bildes“, sniegusi vairākus koncertus un šīgada sākumā ar singlu „Highway“ startējusi Radio SWH Top 20, kā arī izveidojusi šai dziesmai video versiju.

Vēl šajā pavasarī grupa plāno izdot pirmo albumu un iepazīstināt ar video klipu, kas animācijas tehnikā tiek veidots vēl vienam no topošā albuma singliem.  

Vairāk informācijas: www.ivamusic.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV