Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Šodien „Zaļā 4diena“ aicina uz kuģa

Guna, 21.05.2009. 10:08

Šodien „Peldošajā darbnīcā“, Andrejsalā norisināsies koncertu sērijas „Zaļā 4diena“ pasākums.
Šodien „Zaļā 4diena“ aicina uz kuģa

Koncertu sērija, kas jau tradicionāli piedāvā kvalitatīvu latviešu mūziķu performances, šoreiz savā programmā iekļāvusi sekojošus māksliniekus –  „Satellites LV“, „Tramplīni“ un „Iva“.

„Zaļā 4diena“ šodienas pasākuma apmeklētājiem ir sagatavojusi arī divus muzikālus pārsteigumus, un tā kā informācija par vienu no šiem māksliniekiem jau ir parādījusies interneta  vidē, „Zaļā 4diena“ apstiprina, ka tas ir dziesminieks El Mars, kurš ar akustisku priekšnesumu atklās šīs dienas pasākumu. Savukārt otrais muzikālais pārsteigums lai paliek miglā tīts!

Ieeja pasākumā no plkst. 20:00. Biļetes iespējams iegādāties koncertvietā, to cena – 2.50 LVL.

Paralēli muzikālajiem priekšnesumiem, „Zaļās 4dienas“ uz kuģa apmeklētājiem būs iespēja piedalīties „Latvijas Zaļais punkts“ rīkotajā akcijā, kurā būs iespēja laimēt lidojumu „Aerodium“ vertikālajā vējā tunelī. Lai šādu balvu iegūtu, uz pasākumu jāpaņem līdzi  saplacinātu otrreizējās pārstrādes PET pudeli, kurā ielikta zīmīte ar vārdu, uzvārdu un telefona numuru. Pie ieejas būs plastmasas konteineri, kuros pudele jāatstāj. Lielākas izredzes vinnēt ir tiem, kuri atnesīs vairāk kā vienu pudeli. Laimīgais uzvarētājs tiks noskaidrots pasākuma laikā izlozes kārtībā.
Savukārt „GreenDo“ visus cienās ar zālīšu tēju, kā arī pastāstīs par vasarā lietojamiem produktiem no „GreenDo“.

„Zaļā 4diena“
www.myspace.com/zalja4diena
www.draugiem.lv/music2/artist/?id=58272



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV