Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Grupa „Iedomu spārni” prezentēs albuma priekšvēstnesi - dziesmu „Izrāde galā”

Baiba Galina, 18.03.2009. 09:44 | komentāri (2)

Ar pavasara tuvošanos grupa „Iedomu spārni” klajā laidusi jaunu singlu „Izrāde galā”, kas kalpo gan kā gada nogalē gaidāmā albuma, gan kā pavasara priekšvēstnesis.
Grupa „Iedomu spārni” prezentēs albuma priekšvēstnesi - dziesmu „Izrāde galā”

Grupa „Iedomu spārni” 20.martā prezentēs savu jauno singlu „Izrāde galā”, kura mūzikas autors ir grupas gitārists Jānis Dreiškins, bet vārdu autors Guntars Račs.

Izrāde galā ir emocionāli bagāta dziesma, kuru klausoties jutīsies kā „teatrī”, bet nevis kā skatītājs/ novērotājs, bet kā galvenais varonis, šīs dzīves izrādē.

Prezentācijas ietvaros būs redzami daudzi teatrāli pārsteigumi pasākuma vaininieku un viņu draugu izpildījumā, kā arī viesiem tiks izdalīti atbilstoši atribūti, lai noturētu visus uz viena „viļņa”.

Īpašā vakara ietvaros uz ekrāna būs iespējams vērot grupas „Iedomu spārni” mēginājumu procesu, kā arī ielūkoties aizkulisēs un redzēt kā tapa jaunā singla „Izrāde galā” fotosesija, sadarbība ar jauno talantīgo modes dizaineri Līvu Ķauķi - Sauli.

Grupa „Iedomu spārni” dibināta 2000. gadā Ikšķilē. Grupā darbojas Ieva Zēģele (vokāls), Jānis Kuršs (bungas), Jānis Dreiškins (ģitāra), Viesturs Butāns (bass). 2002. gadā sadarbībā ar ierakstu kompāniju „Gailītis – G” izdots debijas albūms – „Dienasgrāmata”.

Pastāvēšanas deviņos gados, grupa uzfilmējusi 5 videoklipus dziesmām – „Zaiga”, „Tev nav sirds”, „Miers”, „Vai tu nāc, vai tu ej”, un „Ļauj man”. Klipi ir iekļuvuši gan LTV7 raidījumā „SEMS”, gan LMK mūzikas topā, ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā.

Grupa ir piedalījusies 2003, 2005, 2008. gadu Eirodziesmas atlasēs. Augstākā sasniegtā vieta bija 2005. gadā ar dziesmu – „No way back”, kad grupa ierindojās 5. vietā.

Pašreiz grupa ir noslēgusi līgumu ar ierakstu kompāniju „Mikrofona ieraksti” un strādā pie jaunā albuma, kas veikalu plauktos būs atrodamas jau rudenī. Albuma priekšvēstnesis ir jaunais singls „Izrāde galā”.

Prezentācijas īpašie viesi – dvīņu māsas Ana un Katrīne, kā arī ekstravagantā grupa „Triānas parks”.
Pasākuma norises vieta – Bārs/restorāns – CATS (dzirnavu iela 55)
Pasākuma sākums – 21.00 (ieeja no 20.00)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV