Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„Green Day” izdos albumu „21st Century Breakdown”

Agnese Stafecka, 20.03.2009. 11:32

Kā vēsta „NME”, amerikāņu rokgrupas astotais studijas albums „21th Century Breakdown” klajā nāks jau šā gada maijā. Albums veidots trīs daļās – „Heroes And Cons”, „Charlatans And Saints” un „Horseshoes And Handgrenades” .
„Green Day” izdos albumu „21st Century Breakdown”

Kā laikrakstam „Rolling Stone” pavēstījis grupas līderis Billijs Džo Ārmstrongs, šo ierakstu veidot pamudinājusi viņa neuzticība politiķiem. „Daudziem cilvēkiem bija lemts piedzīvot „Džordža Buša ēru”. Tagad Obama mums sola gaišu nākotni, taču cilvēkiem jāsaprot, ka prezidents nebūs tas, kas atrisinās visas problēmas un piepildīs mūsu cerības. Cilvēkiem pašiem jābūt tiem, kas kaut ko maina,” apgalvo mūziķis.

Pie „Green Day” jaunā albuma strādājis  kādreizējais „Nirvana” producents un grupas „Garbage” dalībnieks Bačs Vigs.  Šis būs pirmais „Green Day” ieraksts kopš slavenā 2004. gada albuma „American Idiot”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV