Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Klubā „Essential” notiks ”RIGA NIGHTS RELEASE PARTY”

Marex Dainis aka [Ex] da Bass, 09.04.2009. 16:54

Iekustināsim Rīgu kopā ar vairākiem pasaulslaveniem dīdžejiem vienkopus, 17.aprīlī plkst. 23:00 klubā „Essential” – [Ex] da Bass un Ian Brearley jaunā singla “Riga Nights” prezentācijā.
Klubā „Essential” notiks ”RIGA NIGHTS RELEASE PARTY”

Singls, kas vācu ierakstu kompānijas Midway Records paspārnē digitālā formātā tika izdots 13.februārī ir lielisks pierādījums tam, ka pasaules klases deju mūzika top arī tepat Latvijā. Pie tā producēšanas strādājuši [Ex] da Bass, Lotars Lodziņš un Jānis Kalve. Laika posmā, kopš tas ir pieejams elektroniskās deju mūzikas cienītājiem Baltijā un visā pasaulē – tam jau ir vairāki atzinības vērti panākumi. Baltijas mērogā “Riga Nights” ir pabijis un vēl arvien ir neskaitāmu radio staciju un mūzikas kanālu čārtu virsotnēs, piemēram, Igaunijas un Lietuvas Power Hit Radio, MTV World Chart Express, kā arī ir iekarots Latvijas Mūzikas kanāls. Video klips tajā jau sešas nedēļas pēc kārtas atrodas pirmajā vietā, tādejādi ir atkārtots grupas Prāta Vētra rekords. Ārpus Baltijas singlu aktīvi spēlē un tā video klipu demonstrē vairākas Vācijas, Kanādas, Grieķijas, Slovēnijas, Kipras, Turcijas, Rumānijas, Ungārijas un arī bijušās Dienvidslāvijas valstu radio stacijas, un televīzijas. “Riga Nights” spelē arī daudzi pasaules klubu kultūrā zināmi dīdžeji un pateicoties tam jau pavisam drīz singls iznāks arī Cd un vinila plates formātos.

Savu dalību šajā prezentācijas pasākumā ir apstiprinājuši visi singlā iekļauto remiksu autori, kuri tad veidos muzikālo noformējumu kluba galvenajā deju zālē. Tie, ieskaitot pašu [Ex] da Bass būs: pasaulē populārais electro house dīdžejs un producents TOMCRAFT (Vācija), kurš pasauli iekarojis ar tādiem klubu hītiem kā “Silence”, “Prosac”, “Overdose” un “Loneliness” (jāatzīmē, ka Tomcraft Latvijā viesosies pirmo reizi un tāpēc būs gatavojies īpaši), MARC VAN LINDEN (Vācija), kura solo singlus "Am 2 Pm" un "Lh 3293" savos dīdžejsetos spēlējuši tādi mākslinieki kā Judge Jules, Ferry Corsten, Paul Van Dyk un John Askew, atpazīstamākais house mūzikas duets RULERS OF THE DEEP un DJ WHIRL no Igaunijas, kā arī pašmāju dažādu veiksmīgu remiksu veidotājs ROBERT L-MAYER jeb Roberts Lejasmeijers.

Par vizuālo noformējumu veidojot īpaši prezentācijai sagatavotu video programmu, dīdžeju uzstāšanos papildinās vīdžeji Pe Joke un Kosmoss, abi no ILLEGAL DJ TEAM RIGA.

Biļetes – tikai 17.aprīlī kluba kasēs!

Atbalsta: Kadworks – tavs draugs vizuālajā reklāmā.

Informē: Discoteq TV, Progressive FM, draugiem.lv, nightlife.lv, easyget.lv, European Hit Radio un TV6 – bez bremzēm!

Detalizētāka informācija – http://www.essential.lv un http://www.illegal.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV