Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Ventspils jaunā kluba "Diva Club" ietilpību pārbaudīs [Ex] da Bass

EasyGet.lv, 30.12.2011. 12:51

2011. gada nogale Ventspilī bija zīmīga ne tikai ar krāšņiem Ziemassvētkiem veltītiem pasākumiem un skaļām Jaunā gada sagaidīšanas svinībām, bet ar vēl kādu svarīgu notikumu – naktsdzīves baudītāju vērtējumam tika nodots jauns klubs – "Diva Club" Karlīnes ielā 40. Pirmais grandiozais pasākums kluba vēsturē notiks 7. janvārī, kad ciemos ieradīsies 2010. un 2011. gada populārākā Latvijas dīdžeja – [Ex] da Bass radio šova "Party Service" Latvijas klubu tūrē.

"Party Service Tour" Ventspilī būs bauda ne tikai ausīm, bet arī acīm. Kluba dizains tiks papildināts ar īpašām tūres dekorācijām un atribūtiku, tāpat apmeklētājiem būs iespēja tikt pie ekskluzīvām un noderīgām dāvanām ar radio šova simboliku. Starp citu – šī iespējams būs pēdējā tūres pieturvieta Kurzemē, tāpēc ne tikai Ventspils, bet arī tuvāko pilsētu iedzīvotāji tiek laipni gaidīti!

Pirms naks kulminācijas, kad uz skatuves paradīsies pasākuma vaininieks [Ex] da Bass, Eiropā populārāko deju klubu hītu remiksu virpulī ieraus "European Hit Radio" dīdžejs, ētera balss un deju klubu hītu remiksu speciālists – DJ Ikazz.

Sākums plkst. 22:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV