Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pilsonis Āķis intervē [Ex] Da Bass

Āķis, 14.04.2009. 23:52

Vecie cīņu biedri pēc ļoooti daudziem gadiem satiekas...Br...Ja nemaldos saistībā ar biļetēm uz „Kosheen”. Kā rezultātā vēlāk, protams, draugos, kur nevarēja nemanīt Tavas aktivitātes manā pastkastītē ar virsrakstiem, kuros bija pamanāms vārds „[Ex] Da Bass”, ja pareizi uzrakstīju, un šis pats vārds / vārdu salikums tagad jau n-tās nedēļas kruķījās „LMK” topu smailē. 5 minūtes un pīppauze biļetes apmaiņas procesā bija par īsu, lai uzzinātu, kas tajos ūdeņos, kas aizpeldēja, bija sastopams. Atiet!
Pilsonis Āķis intervē [Ex] Da Bass

ĀĶIS: Tāpat kā iepriekšējiem sarunas biedriem, arī Tev nosaukums ir tāds, pie kura jādomā, vai pie nosaukuma jāsaka ‘KVADRĀTIEKAVA-EH VAI EX-KVADRĀTIEKAVA DA BASS’, tobiš, kā tevi pareizi izrunāt. Ex – kā bijušais, vai Ex – kā eksports, eksperts, eksponāts? Un ko tas viss vispār nozīmē?

[Ex] da Bass: Pareizais variants ir [Ex] da Bass un tas viss ir jāizrunā kā Eks da Beiss. Daudzi mēģina Beiss izrunāt kā Bass, bet kā tad galu galā ir – dram en beiss vai dram en bass? :) Par to kā šis niks ir veidojies varētu uzrakstīt grāmatu :), bet īsumā – tas ir atvasinājums no mana pirmā daudz maz nopietnā skatuves vārda – Extasy, kas man bija, kad sāku aktīvi spēlēt galvaspilsētā pirms kādiem gadiem četriem, laikam. Extasy daudziem asociējās ar dragiem, kaut arī to (dragu) paveida pareizrakstība ir pavisam savadāka, tapēc arī nācās nomainīt. Šeit gan gribētu iemiksēt, ka ar dragiem esmu uz Jūs. Esmu labs puika.

ĀĶIS: Noskatījos Tavu klipu. Esi dīdžejs. Esmu pāris reizes redzējis Tiesto video, redzēju tagad Tevi. Un man piedur, ka dīdžejs jūt publiku – paceļ rokas, kā saka – razkačā. Arī hiphopā liela nozīme ir dīdžeja spējai būt reizēm arī kā emsijam – master of ceremonies. Kas ir tas, kas Tevi pavelk visā šajā jūklī? Tas, ka pie Tevis dejo, vai tas, ka vari pacelt rokas?

Ex: Tas, ka dejo un ļoti enerģiski dejo! Bet par rokām – ja paceļ labo un saka maucam – tad balle ir izdevusies! Bet, ja nopietni – spēlējot plates es nododu savas pozitīvās emocijas tālāk cilvēkiem, mēģinu viņus iepriecināt un uzlādēt! Ja dīdžejs spēj radīt pārliecību, ka viņš mīl to, ko dara un izliek sevi uz skatuves pilnībā – tad arī publikai ir gandarījums!


Pilnu interviju lasi: http://portal.randoms.lv/lv/news/view/1837 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV