Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Dziedātājs AIVO koncertēs Ķīpsalā

Gatis Lazdāns, 21.04.2009. 10:47 | komentāri (5)

Dziedātājs AIVO ieradies Latvijā, lai šī gada 2., 3. un 4. jūnijā, par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai, kas tiek atzīmēta 1. jūnijā, kopā ar ārzemju un pašmāju skatuves māksliniekiem sniegtu koncertus Ķīpsalas hallē.
Dziedātājs AIVO koncertēs Ķīpsalā

Lai paustu savu atbalstu bērnu tiesībām un drošības jautājumiem, 2., 3. un 4. jūnijā Ķīpsalā koncertēs tādi Latvijā zināmi mūziķi kā Jānis Stībelis, Deniss Paškevičs un Riga Groove Electro, dziedātājs Niks Matvējevs, Kristīna Zaharova, Olga Rajecka, Gainfast solists Kaspars Zlidnis, Normunds Rutulis, Mārtiņš Freimanis, Lauris Reiniks, Marijas Naumovas bērnu ansamblis „Rondīno”, Camerata Klaipeda mākslinieciskā vadītāja Vilhelmasa Čepinska vadībā.

Ģimenes koncertu Ķīpsalā programma:

ATKLĀŠANAS KONCERTS
2. jūnijā – Starptautisko konkursu laureāta dziedātāja AIVO koncerts – pavadošais sastāvs – Riga Groove Electro un ģitārists Mārcis Auziņš saksofonista Denisa Paškeviča vadībā, piedalās – Normunds Rutulis, Lauris Reiniks, Olga Rajecka, Mārtiņš Freimanis, grupas Gainfast solists Kaspars Zlidnis, Kristīna Zaharova u.c.

Koncertu vadīs dziedātājs un Latvijas radio 1 ētera balss Kaspars Zlidnis.

3. jūnijā - Dziedātāja Jāņa Stībeļa solokoncerts, īpašais viesis – dziedātājs AIVO un Marijas Naumovas bērnu ansamblis „Rondīno”.

NOSLĒGUMA KONCERTS
4. jūnijā - Raimonda Paula melodijas stīgu orķestra Camerata Klaipeda izpildījumā ar Latvijas estrādes mākslinieku piedalīšanos. Solisti – dziedātājs AIVO, Niks Matvējevs un Kristīna Zaharova.

Mūzika gardēžiem - Astor Piazzolla skaņdarbi - Camerata Klaipeda izpildījumā, solists un mākslinieciskais vadītājs – Vilhelmas Čepinskis.

Koncertu sākums: plkst.: 20.00, ieeja no 18.30.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV