Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Rokgrupa „ak69” piedāvā jaunu singlu un pirmo oficiālo video klipu (+ VIDEO)

Baiba Altena, 21.04.2009. 13:27

Tik tikko 18.aprīlī rokgrupa „ak69” ar vērienīgu koncertu „Studentu klubā” nosvinēja dzimšanas dienu, kur tika prezentēts arī jaunais grupas singls „Pastaiga” un grupas pirmais oficiālais video klips.
Rokgrupa „ak69” piedāvā jaunu singlu un pirmo oficiālo video klipu (+ VIDEO)

„Singls „Pastaiga” ir par diviem cilvēkiem, kas kopā pastaigājas caur dzīvi”, īss ir grupas vokālists Oskars Mustermanis. Šim pašam singlam arī tapusi video versija, kas tika filmēta Kuldīgā un Salaspilī.

Video klipa režisors ir grupas bundzinieks Mārcis Pļaviņš, kurš vizuālo papildinājumu dziesmai izvēlējās veidot tik pat kontrastainu, cik pati dziesma: „Dziesma ir brīžiem salda, brīžiem skarba, tāpēc arī video versijā vēlējāmies saglabāt šo kontrastu, kas arī ir veiksmīgi izdevies.”

Video klipa veidošanā liels paldies jāsaka producentiem Baibai Altenai, Annai Orniņai, operatoriem Jānim Braunam un Kasparam Gūtmanim, aktieriem – Līnai Braunai un Pēterim Jesīmovam, Edgaram Fabrīcius un Zanei Kantānei, Zigrīdai un Harijam Lasmaņiem. Par montāžu paldies Didzim Eglītim.

Dziesma ierakstīta studijā „Skaņas ateljē” pie Kristapa Stafa.

„Ak69” šo gadu sola interesantu visiem, kas seko līdzi grupas daiļradei – tagad jauns singls, pirmais oficiālais video klips, vasarā savukārt grupas puiši beidzot sola arī debijas albumu.

Klausies un iegādājies rokgrupas „ak69” dziesmas:  www.platforma.lv  

Skaties video dziesmai „Pastaiga” :

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV