Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Bobs Dilans izdod jaunu albumu

Jānis Penka, 24.04.2009. 16:31

No 27.aprīļa Latvijā pieejams mūzikas izdevniecības “Sony BMG” izdotais mūziķa Boba Dilana (Bob Dylan) jaunākais studijas albums "Together Through Life".
Bobs Dilans izdod jaunu albumu

Jaunais albums ir Dilana 46. izdotais ieraksts un seko 2006.gada albumam “Modern Times”, kas sasniedza albumu topa 1.vietu Amerikā un vēl septiņās pasaules valstīs un saņēma divas “Grammy” balvas.

Albumu “Together Through Life” Dilans producējis ar pseidonīmu Džeks Frosts un ideja par tā tapšanu radās līdz ar dziesmas “Life Is Hard” ierakstīšanu franču režisora Olivjē Dona (Oliver Dahan) jaunajai filmai “My Own Love Song”, kurā galveno lomu atveido Renē Zelvēgere.

Albumā kopā ar kopā ar Dilana pavadošo sastāvu spēlē arī Maiks Kempbels no “Tom Petty and the Heartbreakers” un Deivids Hidalgo no “Los Lobos”.

Boba Dilana mājas lapā iespējams noklausīties dziesmu “I Feel A Change Comin’ On” no jaunā albuma: http://www.bobdylan.com/#/music/together-through-life

Albums pieejams arī “Deluxe” versijās: 2CD+DVD un 2LP+CD. Diskā “Friends & Neighbors” ietverta viesmākslinieku uzstāšanās Boba Dilana raidījumā “Theme Time Radio Hour”. DVD iekļauta intervija ar Dilana pirmo menedžeri Roju Silveru, kas tika filmēta Martina Skorsēzes dokumentālajai filmai “No Direction Home”, bet netika tajā iekļauta.

Pagājušajā gadā Dilans saņēma Pulicera balvu par savu ieguldījumu Amerikas kultūrā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV