Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Markus Riva izdod savu debijas albumu „Ticu”

Markus Riva, 12.05.2009. 15:34 | komentāri (3)

Mūziķis Markus Riva šī gada 15. maijā izdod savu debijas albumu „Ticu”, kurā iekļautas 15 kompozīcijas dažādos mūzikas stilos. Darbs pie debijas albuma sākās jau pirms trīs gadiem, kad jaunais mūziķis uzsāka savu sadarbību ar producentu kompāniju „Deeselecta” (Yana Kay, Kristīne Grundmane, Intars Rešetins), bet lielākais darbs un iedvesma par albumu radās pagājušā gada nogalē, kad tika ierakstīta albuma tituldziesma TICU, kura no šīs nedēļas sāk skanēt Latvijas radiostacijās.
Markus Riva izdod savu debijas albumu „Ticu”

Dziesmu apkopojuma idejiskais vadmotīvs atbilst jaunajam radio singlam: “Es ticu, ka šis ir mans sākums. Es ticu, ka mūzika spēj vairot pozitīvās emocijas ikdienā. Es ticu, ka mūzika ir manas dzīves piepildījums. Es tiešām ticu, ka tā var būt!”

Albuma muzikālais skanējums ir ļoti dažāds un daudzveidīgs – gan dejojami skaņdarbi, gan arī liriskas balādes un skaņdarbi, kuros Markus atklāj savas daiļrades jaunos pavērsienus. Albumā dzirdamas arī muzikālās sadarbības ar beat-box grupu PeR, dziedātāju Kristīni Grundmani, Normunda Rutuļa projektu N’WORKS un vairākiem Latvijas DJ.

Albumu „Ticu” bez maksas būs iespējams saņemt Rīgas maratona laikā – Maratona reģistrācijas Expo 16. maijā Rīgas Kongresu namā un 17. maijā, noskrienot maratona distanci. Tāpat CD būs iespējams iegādāties tirdzniecības vietās un ielādēt www.platforma.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV