Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Notiks konkursa „BLIEZ PA PIRMO” 3.atlases koncerts

Jolanta Buša, 25.05.2009. 11:28

28. maijs sola jaunas vēsmas mūzikas industrijā – tā vismaz runā.
Notiks konkursa „BLIEZ PA PIRMO” 3.atlases koncerts

Tuvojas jauno mūziķu konkursa „Bliez Pa Pirmo” 3.atlases kārta. Par iekļūšanu finālā sacentīsies 15 dalībnieki (5 solo mākslinieki un 10 mūziķu grupas), no kuriem tikai trīs nokļūs fināla koncertā 15.augustā. Muzikālā sacensība solās būt aizraujoša, jo katrs no mūziķiem ir sagatavojis savu mūzikas performanci, savstarpēji sacenšoties EMI, VICTORIA, ILZE GRĒVELE, JĀNIS LEMEŽIS, NIKOLAJS PUZIKOVS, NOT YET, FRAMEST, MISMACH, AMADEUS, LAIKĀ PIRMS, HIGH&HARD, PENT-IN-DREAMS, 75,5 SANTĪMI MAKĀ, BETWEEN THE LINES, WHORE GLAMOURAMA.

Ikvienam ir iespēja piedalīties koncerta norisē – jebkurš var ietekmēt skatītāju balsojumu, piedalīties foto/video konkursā, ielekt koncerta videomateriālā un kļūt pamanītam, kā arī būt vienā lieliskā ballītē kopā ar mūziķiem!!!

Tiekamies 28.maijā, plkst. 20:00 klubā "Space Dog", Vecpilsētas ielā 19.

Kopā jautrāk - dziedāt, dejot, trakot, iepazīties, fotografēties, filmēties, atpūsties, smieties, piedalīties konkursos un laimēt balvas!!!

Biļetes iepriekšpārdošanā „Biļešu Serviss” kasēs.

Vairāk informācijas meklē: www.bliezpapirmo.lv vai citos masu informācijas līdzekļos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV