Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

„Very Cool People” debijas albums ir klāt

Agnese Nikolajeva, 26.05.2009. 10:04

6.jūnijā klubā „Pulkvedim neviens neraksta…” notiks grupas „Very Cool People” jaunā albuma prezentācijas koncerts. Koncertā piedalīsies jazz/funk apvienība „Very Cool People” ar “double drums”, kā arī viesi - hip-hop mākslinieki Ozols un Nātre, dziedātājs Ervins Ramiņš („Laime pilnīga”), kā arī DJ AG.
„Very Cool People” debijas albums ir klāt

Albumā iekļauti desmit skaņdarbi, no kuriem lielākā daļa ir instrumentālas kompozīcijas, tai skaitā divi instrumentālie singli “Sexual Beats” un “Two Sins”. Albums sākās ar “Very Cool People” intro skaņdarbu ar kuru sākušies gandrīz visi grupas koncerti. Dziesma reprezentē puišus kamēr tie kāpj uz skatuves, šī skaņdarba atskaņošana pirms uzstāšanās izveidojusies puišiem par tradīciju, tāpēc muziķi nolēma arī albumu sākt tieši ar šo dziesmu. Albumā iekļauts arī skaņdarbs “Pa vidu”, kas tapis kopā ar MC Ozols un MC Nātre, kā arī vēl viena dziesma - “Paul Walker”, kas ir kā turpinājums Ozola un “Very Cool People” sadarbībai. Šajā skaņdarbā piedalās arī “Laime pilnīga” vokālists Ervis Ramiņš. Skaņdarbos “Pickin’ Green”, “Cissy Strut” un “F.U.N.” ir dzirdami abi grupas bundzinieki spēlējam vienlaicīgi, kas ir visai reti sastopams skanējums Latvijā tapušiem ierakstiem. Grupa diskā ir iekļāvusi vienu “live” (no koncerta ierakstītu) skaņdarbu, jo “Very Cool People” ir un paliek “dzīvā grupa” un šo skanējumu vēlējās arī iekļaut savā debijas albumā.

Katrs divdesmitais 6. jūnija prezentācijas koncerta apmeklētājs klubā “Pulkvedim neviens neraksta…” saņems albumu par brīvu, koncertā tas būs arī nopērkams par īpašu cenu, kā arī no 6. jūnija albums būs pieejams digitālā formātā platforma.lv mājas lapā, bet no 8. jūnija CD formātā tas pie klausītājiem nonāks visās lielākajās mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās. Albums tiek izdots CD formātā ar “FREEGOLD” atbalstu.

Vieta: klubs „Pulkvedim neviens neraksta…” Peldu iela 26/28, Vecrīga;
Laiks: 22:00;
Uzstāsies: Elvijs Grafcovs – guitar; Toms Poišs – bass; Artis Ločmelis – sax; Māris Vitkus – keys & synth; Jānis Jaunalksnis & Arturs Reirs – drums & percussions;
Viesi: Ozols & Nātre – rhymes; Ervins Ramiņš – vocal; DJ AG;
Ieejas maksa: 3 Ls;
Ieeja: no 18 gadu vecuma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV