Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Positivus festivālā uzstāsies "Instrumenti"

Līga Andžāne, 09.06.2009. 10:18

Viņi Latvijā ir sacēluši īstu vētru par savu izcelsmi un vairākus pašmāju pasākumus satriekuši ar labāko uzstāšanos. Tie ir "Instrumenti", grupa, kas šovasar savu galveno uzstāšanos sniegs Positivus festivālā. Nesen radio stacijas sākušas spēlēt grupas pirmo dziesmu  latviešu valodā – Apēst Tevi.
Positivus festivālā uzstāsies "Instrumenti"

"Instrumenti" šobrīd aktīvi ceļo – pēdējo nedēļu laikā grupa  pabijusi pat Austrālijā, bet šovasar būs sastopama vairākos festivālos Eiropā, tostarp arī Positivus festivālā, kas 17.-18.jūlijā notiks Salacgrīvā. Rudenī Skandināvijas valstīs iznāks Instrumenti debijas albums, kurš gada beigās, iespējams, tiks izdots arī Baltijā.

Papildus informācija par grupu:
www.twitter.com/instrumenti
www.myspace.com/instrumenti

Grupas video kanāls YouTube: www.youtube.com/itnemurtsni

Arta Volfa interviju ar "Instrumentu" dalībnieku Svēriru Andresonu var noklausīties šeit: http://bit.ly/NdleJ

Positivus festivāls, kurā šogad spēlēs tādas zvaigznes kā Prāta Vētra, Moby, Sinead O’Connor, Peter Doherty un daudzi citi, ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki. Katru gadu Positivus festivāls piedāvā daudzveidīgas atpūtas un izklaides iespējas, kas sniedzas krietni pāri mūzikas robežām.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs. Festivāla divu dienu biļete maksā Ls29, ar vietu telšu pilsētiņā - Ls32,50. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, maksā Ls15. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam sestdien, 18.jūlijā, maksā Ls20. Vienas dienas biļešu skaits ir ļoti ierobežots! Pieejama arī grupas biļete – pērkot piecas biļetes, sesto saņemsiet bez maksas. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV