Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

“Wild” plosās Rock'n'Riga Garāžas dueļu čempionātā

Wild, 09.06.2009. 10:55 | komentāri (3)

Piektdien, 5.jūnijā, kluba Rock'n'Riga rīkotajā muzikālajā čempionātā Garāžas duelis, norisinājās aizraujoša pirmā pusfināla cīņa starp grupām “Laime Pilnīga” un “Wild”. Uzvaru, pateicoties grandiozam līdzjutēju virsskaņas balsojumam, izcīnīja “Wild”, tādējādi garantējot sev vietu Garāžas dueļu superfinālā.
“Wild” plosās Rock'n'Riga Garāžas dueļu čempionātā

Rock’n’Riga Garāžas dueļi ir reāls pierādījums kolektīvajai mataino klausītāju (un ne tikai) vēlmei pēc kopīgiem pasākumiem, kuru laikā skaļuma ziņā ir iespēja pārspēt pat aizrautīgāko hokeja fanu aurus. Dueļu vakara situācijas attīstību var prognozēt, stāvot garajās tualetes rindās, kur apreibušas vidusskolas absolventes analizē gaidāmo cīņu. 5. maija vakarā Rock’n’Riga telpās dominē testosterons, bet meitenes dejo uz galdiem. Fantastiska, īstena roka bāra atmosfēra, kas kopā saved īstus klasiska hard-rock stila cienītājus.

Visa Garāžas dueļa čempionāta laikā Wild puišiem ir izdevies sasniegt savdabīgu rekordu, uzvarot visus pretiniekus pirmajos divos raundos, nedodot iespēju atspēlēties. Ceļā uz Garāžas dueļu finālu “Wild” jau pirmajā duelī ar 2:0 pieveica grupu “Apēdājs”, savukārt ceturtdaļfināla cīņā pret grupu “Screampiece” atkal tika izcīnīts maģiskais 2:0, ļaujot pusfinālā tikties ar savu meistarību jau pierādījušo grupu “Laime Pilnīga”. Tā rezultātā pamatīgi dabūja trūkties viss Rock’n’Riga inventārs - abu grupu fani izkustināja ikvienu galdu un krēslu skrūvīti, un godam izvingrināja savas balss saites. Par spīti “Laime Pilnīga” labajai sagatavotībai, “Wild” līdz ar Billy Idol dziesmas “Rebel Yell” interpretācijas pēdējām notīm svinēja kārtējo uzvaru ar 2:0.

“Wild” basģitārists un menedžeris Edgars Briedis stāsta: „Mēs esam neizsakāmi pateicīgi mūsu atbalstītājiem un faniem, kuru fantastiskais atbalsts un nevaldāmās ovācijas visa čempionāta garumā deva mums spēku uzrādīt tik pārliecinošu sniegumu. Un atbalsts bija ļoti, ļoti liels. Tāpēc varam būt lepni, ka mums ir tik uzticami un lieliski fani. Paldies JUMS!”

Garāžas dueļa fināls notiks 19.jūnijā, un pretinieki, kas stāsies pretī “Wild”, tiks noskaidroti 12. jūnijā, kad notiks otrais pusfināls, kurā tiksies “Rebel Yell”  un “Barrel”.

Par Wild
Grupas sastāvs:
Ģirts Zebulins – vokāls   
Jānis Līde – ģitāra   
Jānis Andžāns – soloģitāra   
Mārtiņš Vilšķērsts – bungas
Edgars Briedis – basģitāra

Grupa “Wild” ir radusies Rīgā 2006.gada martā, un tās radītāji ir abi grupas ģitāristi – Jānis Līde un Jānis Andžāns. Apvienojoties grupas dalībnieki labi zināja, kāda stila mūziku vēlas spēlēt un ko ar savu muzikālo darbību vēlas sasniegt, jo visi jau bija paspējuši pabūt citu grupu sastāvos un izmēģināt dažādus mūzikas novirzienus. Par sirdij vistuvāko tika atzīta mūzikas sacerēšana un izpildīšana hard-rock stilā un tieši šim novirzienam puiši nolēma veltīt savus muzikālos centienus. Par savu mērķi “Wild” uzskata hard-rock popularizēšanu Latvijā un, protams, iekarot pēc iespējas vairāk klausītāju sirdis, sniedzot viņiem muzikālo baudījumu labākajās hard-rock tradīcijās. “Wild” ar savu mūziku vēlas atgriezt klausītājus roka zelta laikmetā, kad zāle bija zaļāka un lētāka.

Plašāka informācija par grupu – www.draugiem.lv/wild

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV