Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Notiks Positivus festivāla ieskaņas pasākums kopā ar „Instrumentiem”

Līga Andžāne, 12.06.2009. 09:06

Arī šogad tieši mēnesi pirms Positivus festivāla visi biļešu īpašnieki ir aicināti uz festivāla ieskaņas pasākumu Positivus Music biroja pagalmā Pārdaugavā, Ūdens ielā 12. Pasākums notiks trešdien, 17.jūnijā, no plkst.20.00, un tajā uzstāsies grupa Intrumenti. Visi atnākušie dāvanā saņems īpaši izdotu Instrumentu CD.
Notiks Positivus festivāla ieskaņas pasākums kopā ar „Instrumentiem”

Positivus festivāla publika ir īpaša brālība, kas apvieno uzticīgākos festivāla fanus. Tieši viņiem par godu rīkojam šo pasākumu kā nelielu atgādinājumu tam, ka festivāls ir jau pavisam tuvu!

Pasākuma apmeklētājus ar nelielu koncertu priecēs grupa Instrumenti, kas īsā laikā guvusi milzu popularitāti Latvijā. Grupa izdos īpašu festivāla publikai paredzētu CD, ko ar prieku dāvāsim visiem klātesošajiem. Instrumenti ir noslēpumains, daudznacionāls trio, kura dalībnieku saknes meklējamas Latvijā, Lietuvā, Zviedrijā un Islandē. Kā vēsta grupas mājas lapa, Instrumenti ir atraduši pareizo formulu, lai drīzumā kļūtu par vislabāko grupu pasaulē. Šovasar viņu galvenā uzstāšanās notiks tieši Positivus festivālā!

Ieskaņas pasākumā, uz kuru esam aicinājuši arī visas pārējās pašmāju grupas, kas piedalīsies šā gada festivālā, varēs nogaršot arī jauno, ekskluzīvo Positivus Lukss saldējumu!

Festivāla ieskaņas pasākums notiks Positivus Music biroja pagalmā Zundas pasāžā, Ūdens ielā 12. Precīza atrašanās vieta: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=%C5%ABdens+iela+12,+riga&sll=37.579413,-95.712891&sspn=43.186875,85.166016&ie=UTF8&cd=1&z=16&iwloc=A

Positivus festivāls 17.-18.jūlijā jau trešo gadu tradicionāli norisināsies Salacgrīvā. Positivus festivāls ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs Prāta Vētra, Moby, Sinead O’Connor, Peter Doherty, Ebony Bones un The Tiger Lillies.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV