Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Šovakar notiek Positivus festivāla ieskaņas pasākums

Līga Andžāne, 17.06.2009. 13:35

Šodien no plkst.20:00 Positivus Music biroja pagalmā, Zundas pasāžā, Ūdens ielā 12 notiks festivāla ieskaņas pasākums, kurā uzstāsies grupa “Instrumenti”. Pēc “Instrumentu” uzstāšanās pasākuma apmeklētāji dāvanā saņems īpašu disku ar grupas ierakstiem, kas tapis par godu festivāla ieskaņas pasākumam.
Šovakar notiek Positivus festivāla ieskaņas pasākums

Positivus festivāla ieskaņas pasākumā uzstāsies arī grupas El Mars un Un Iverss, kā arī spēlēs dīdžejs. Pasākuma ietvaros būs iespēja laimēt ielūgumu uz Positivus festivāla SWH un Tele2 fanu telti, kas ļaus aci pret aci satikt festivāla spožākās zvaigznes. Ballītē piedalīsies arī unikālais MINI Disco Mobile, varēs našķēties ar jauno, gardo Positivus Lukss saldējumu un draudzīgā atmosfērā nosvinēt to, ka līdz šīs vasaras lielākajam un pozitīvākajam festivālam atlicis vairs tikai mēnesis.

Positivus festivāls 17.-18.jūlijā jau trešo gadu tradicionāli norisināsies Salacgrīvā. Positivus festivāls ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs “Prāta Vētra”, Moby, Sinead O’Connor, Peter Doherty, Ebony Bones un “The Tiger Lillies”.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs.

Festivāla vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, maksā Ls15.

Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam sestdien, 18.jūlijā, maksā Ls20.

Festivāla divu dienu biļete maksā Ls 29, ar vietu telšu pilsētiņā – Ls32,50. Pieejama arī grupas biļete – pērkot piecas biļetes, sesto saņemsiet bez maksas. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV