Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Vēl tikai mēnesis līdz Positivus festivālam

Aiga Leitholde, 18.06.2009. 13:49

Trešdien, 17.jūnijā, festivāla „Positivus” komanda kopā ar festivāla draugiem un mēdijiem ieskandināja atlikušās 30 dienas līdz „Positivus” festivāla sākumam.
Vēl tikai mēnesis līdz Positivus festivālam

Galerijas:

Vakar muzikālo programmu uzsāka dziesminieks El Mars ar savu grupu, bet vēdera priekus raisīja „Positivus” saldējums un popkorns. Muzikālu starpspēli nodrošināja bāra „I love you” dīdžeji. Tomēr vislielāko pārsteigumu sagādāja grupa „Instrumenti”. Viņi, pierādīja, ka ne vien viņu muzikālā, bet arī fiziskā forma ir lieliska, un norāpās no jumta ar virvju palīdzību. Grupas priekšnesumam vissirsnīgāk līdzi dzīvoja mazie bērni, izpildīdami sirsnīgi oriģinālas dejas un apburbuļodami pieaugušos ar ziepju burbuļiem. 

Esot ģimenēm draudzīgs festivāls, „Positivus” šajā vasarā ir īpaši parūpējies par bērnu izklaidēm, lai viņu vecāki varētu atkal piedzīvot savus tīņu gadus koncerta pirmajā rindā.

Gan El Mars, gan „Instrumentus” jūs varēsiet dzirdēt spēlējam uz festivāla skatuves, bet bāram „I love you” būs pašiem sava muzikālā telts, kurā klusumam neatliks laika.

Lai nenokavētu „slepeno mākslinieku”, dalībniekiem ir iespēja pasūtīt „I love you” telts jaunumu sms! 

Foto: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV