Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Festivāls AIZIET nosauc klubus-dalībniekus

Ksenia Kamikaza, 10.07.2009. 09:16

18. un 19. septembrī Rīgā norisināsies klubu kultūras festivāls. Šis būs pirmais gadījums Latvijas galvaspilsētā, kad visas brīvdienas lielākā daļa pilsētas mazo un lielo klubu darbosies kā viens milzīgs deju placis, bet pārvietoties no viena kluba uz citu varēs ar īpašiem nakts autobusiem.
Festivāls AIZIET nosauc klubus-dalībniekus

Šodien festivāla organizētāji paver noslēpumainības plīvuru un nosauc galvenos festivāla klubus-dalībniekus. Tātad vienu brīvdienu ietvaros Jūs varēsiet aizbraukt no Essential uz Pulkvedim neviens neraksta, kā arī Dirty Deal Café, Opium, Leningrad, Godvil, DEPO, Art&Music Bakery, Galerija NIA, Jameson, PULSe un Meta-Kafe. Visi pieminētie klubi būs atvērti piektdien un sestdien 18. un 19. septembrī, un ar AIZIET festivāla biļetēm ieeja tajos būs bez papildus maksas.

Līdzīgi festivāli jau sen nav nekas pārsteidzošs citās Eiropas pilsētās (Popkomm/Berlīne, Reeperbahn/Hamburga, Primavera/Barselona u.c.). Uz vienām brīvdienām dažādi pilsētas naktsklubi vienlaicīgi ver vaļā savas durvis, lai aiznestu mūziku līdz plašam klausītāju lokam. Tagad arī Rīga tiks iekļauta klubu galvaspilsētu sarakstā.

Biļetes uz festivālu var iegādāties Biļešu Serviss kasēs, Statoil degvielas uzpildes stacijās un pie festivāla organizētājiem.

Sīkāka informācija un festivāla programma ir pieejama www.aizietfest.lv mājaslapā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV