Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Klubu festivāls AIZIET apkopo rezultātus

Ksenia Kamikaza, 24.09.2009. 11:08

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgā notika klubu kultūras festivāls AIZIET, kas kļuva par pirmo šāda veida pasākumu bijušās PSRS teritorijā.
Klubu festivāls AIZIET apkopo rezultātus

Caur 27 klubu telpām ir izgājuši ap 1500 cilvēku ar rakturīgām spilgti rozas krāsas aprocēm, bet vispār klubus apmeklēja ap 7000 cilvēku. Festivāla pirmais gads parādīja, ka tā galvenā ideja - pilsētas apvienošana vienā milzīgā deju placī – izsauca klubu auditorijas interesi, un nākošajā gadā festivāls notiks vēl augstākajā līmenī.

Šogad AIZIET festivālam pievienojās klubi Essential, Pulkvedim neviens neraksta, Dirty Deal Café, Depo, Leningrad, Opium, Art & Music Bakery, Galerija NIA, Jameson, PULSē, Godvil, META-KAFE, Hanzas 28, Greenwood, DISCOTHEQUE, SPACE DOG, Amber Night, ELEKTRA, Labais Krasts, B Bārs, Melnais Kaķis, Traffic, SAKSOFONS, Space:Garage, PUSH, Kefīrs un Fantasy Park, kuru telpās uzstājas vairāk nekā 120 mākslinieku un kolektīvu no 6 valstīm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV