Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Radio SWH raidīs no Positivus festivāla

Līga Andžāne, 14.07.2009. 09:51

Sekot šajā nedēļas nogalē gaidāmajam Positivus festivālam varēs Radio SWH tiešraidēs, kas sāksies jau ceturtdien ar LIELO VAKARU. Visu festivāla laiku Radio SWH ne tikai informēs par Positivus festivāla aktualitātēm, bet arī pārraidīs festivāla mākslinieku uzstāšanos un ekskluzīvas intervijas ar viņiem no Radio SWH un TELE2 fanu teltī iekārtotās studijas, kurā saimniekos Artis Volfs un Toms Grēviņš.
Radio SWH raidīs no Positivus festivāla

Ceturtdienas vakarā no plkst.20:00-23:00 Radio SWH tiešraidē no Salacgrīvas skanēs  raidījums LIELAIS VAKARS, ko vadīs dīdžeji Artis Volfs un Toms Grēviņš. Raidījumā tiks atskaņota Positivus festivālā gaidāmo viesu mūzika un ar “dzīvo” priekšnesumu uzstāsies Kārlis Kazāks.

Piektdien, 17.jūlijā, Radio SWH informēs par visām aktualitātēm, kas saistītas ar nokļūšanu festivāla norises vietā, kā arī tur valdošo atmosfēru, lai, jau pošoties ceļā uz Salacgrīvu, visi sajustos vienoti un noskaņotos uz festivāla viļņa! No plkst.21:00 Radio SWH pārraidīs Positivus festivāla viesu uzstāšanos no galvenajām skatuvēm, kā arī intervijas ar mūziķiem.

Radio SWH pieslēgsies arī Ufo vadītajam Boom-Box, kas draudzīgā kolonnā kopā ar Zelta Zivtiņas varoņiem un festivāla apmeklētājiem uz Salacgrīvu dosies piektdien, plkst.14:00 no t/p „Alfa”. Brauciena organizatori un festivāla atbalstītāji – TELE2 brauciena dalībniekiem pirmajiem dāvinās īpašus Positivus festivāla fanošanas komplektus.

Festivāla otrajā dienā, 18.jūlijā, no plkst.12:00-13:00 tiešraidē no Positivus festivāla skanēs Radio SWH raidījums CIETIE RIEKSTI, savukārt koncertu pārraides un intervijas ar festivāla viesiem sāksies jau no plkst.15:00 un skanēs līdz pat festivāla noslēgumam.

Positivus festivāls, kas 17.-18.jūlijā norisināsies Salacgrīvā, ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs Moby, Prāta Vētra, Sinead O’Connor, Peter Doherty, The Whip, Ebony Bones un The Tiger Lillies.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV