Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

“Instrumenti” Positivus festivālā sola neredzētus pārsteigumus

Līga Andžāne, 15.07.2009. 12:40

“Instrumenti”, kas parasti Latvijā redzēti, uzstājamies kā duets, Postitivus festivālā solījuši ierasties pilnā sastāvā, turklāt sola dažādus pārsteigumus. Priekšnesuma pieteikumā izklāstīts, ka grupa uz Salacgrīvu dosies 9 pandu sastāvā un komandā ietverti grupas alpīnisti, pirotehniķi, kāršu triku meistari un telepāti.
“Instrumenti” Positivus festivālā sola neredzētus pārsteigumus

Positivus festivālā paredzēts arī “Instrumenti” vienīgās dziesmas latviešu valodā "Apēst Tevi" pirmatskaņojums, kurā savu dalību apstiprinājis kāds ļoti neparasts grupas draugs. Tāpat tikai Positivus apmeklētājiem būs eksluzīvi pieejams jaunākais grupas EP "pandemiya", kurā baudāmas kompozīcijas no topošā albuma "Life Jacket Under Your Seat", "(Back of Your) Drawer", kā arī video dziesmai "Kvik Myndir", ko veidojusi latviešu māksliniece Ksenija Sundejeva.

"Instrumenti" uzstāšanās paredzēta festivāla otrajā dienā, sestdien, 18.jūlijā plkst.18:00 uz vienas no galvenajām skatuvēm – TELE2 skatuves. Jau ierasts, ka uz skatuves šie mākslinieki parādās visneparastākajos veidos. Lūk, kā tas notika Positivus ieskaņas pasākumā Rīgā 17.jūnijā:

http://www.youtube.com/watch?v=FTwPNDQP7tc

Nenokavē vērienīgāko pandu parādīšanos Latvijas publikai šogad!

Positivus festivāls, kas 17.-18.jūlijā norisināsies Salacgrīvā, ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs Moby, Prāta Vētra, Sinead O’Connor, Peter Doherty, The Whip, Ebony Bones un The Tiger Lillies.

Positivus festivāla norises dienā biļetes pie ieejas festivālā būs dārgākas nekā pašreiz tirdzniecībā esošās – divu dienu biļete Ls29,00 vietā maksās  Ls33,00. No ceturtdienas, 16.jūlija, vairs nebūs spēkā grupas biļetes piedāvājums. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, pie ieejas maksās Ls19,00 pašreizējo Ls15,00 vietā, bet vienas dienas biļete sestdienai, 18.jūlijam, maksās Ls25,00 pašreizējo Ls20,00 vietā.

Divu dienu biļetes cena uz Positivus festivālu līdz pat festivālam paliks nemainīga – Ls29,00 (ar vietu telšu pilsētiņā - Ls32,50). Pērkot biļetes citās “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās, paaugstinātā biļešu cena stāsies spēkā no piektdienas, 17.jūlija, plkst.17:00. Atsevišķi var iegādāties biļeti ieejai telšu pilsētiņā – tirdzniecībā un pie ieejas telšu pilsētiņā tā maksās Ls4,50.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV