Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

European Hit Radio meklē jaunos dīdžejus

Svetlana Timofejeva, 15.07.2009. 12:48

1. augustā Biķerniekos notiks Latvijas Dragreisa čempionāta 3. posms Drink Me  Cup 2009, kura ietvaros paredzēts gan Latvijas Dragreisa Čempionāta un „DrinkMe Cup 2009” 3. posms, gan arī pirmo reizi skatītājus priecēs unikāls brīvdabas šovs – Latvijas autoklubu un tūnēto auto izstāde. Visas dienas garumā apmeklētājiem paredzēta plaša izklaides programma, darbosies arī īpaša „bērnu pilsētiņa”.
European Hit Radio meklē jaunos dīdžejus

Šādos svētkos bez mūzikas neiztikt! Pasākumā uz „Black Silver Party Bus” jumta uzstāsies European Hit Radio dīdžeji - [Ex] da Bass un Mārtiņš Kreilis a.k.a Trakais Mārtiņš. Bet arī Tev, jaunais talant, ir iespēja sevi pierādīt un uzspēlēt kopā ar EHR dīdžejiem!

Līdz 21. jūlijam rīkojies šādi -   ieraksti savu miksu 20 minūšu garumā un atnes to uz European Hit Radio ofisu Elijas ielā 17 , 5. stāvā un nodod sekretārei!

Kompetenta European Hit Radio žūrija izvērtēs visus iesūtītos darbus un jau nedēļu pirms Dragreisa svētkiem visa Latvija uzzinās, kas tad uzspēlēs kopā ar EHR Dj-iem šajā 01. augusta pasākumā!

Tātad nes savu miksu uz Elijas ielu 17 līdz 21. jūlijam un neaizmirsti pievienot savu vārdu un telefona numuru!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV