Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

„Linkin Park” līderis pabeidz darbu pie jaunā albuma

Ilze Malaševska, 22.07.2009. 12:43

Grupas „Linkin Park” līderis Česters Beningtons kopā ar grupu „Dead by Sunrise” ir pabeidzis darbu pie sava jaunā albuma, ziņo ārvalstu mediji. Mūziķis norāda, ka albuma skanējums atšķiras no grupas „Linkin Park” ierastā skanējuma.
„Linkin Park” līderis pabeidz darbu pie jaunā albuma

Česters Beningtons norādīja, ka grupas „Dead by Sunrise” ierakstītajā albumā „Out of Ashes”, kas klajā nāks rudenī, ir iekļautas dziesmas, kas nav raksturīgas un nepiestāvētu „Linkin Park” daiļradei. „Tās ir pārāk drūmas un noskaņu pilnas”, sacīja mūziķis. „Tāpēc nolēmu pie jaunajām dziesmām strādāt pats, nevis tās pārveidot, lai skanētu pēc "Linkin Park" dziesmām”

„Linkin Park” līdera Čestera Beningtona jaunais mūzikas projekts „Dead by Sunrise” debitēja šī gada rudenī. Pats mūziķis sacīja, ka šis nav papildus projekts līdzšinējai grupai „Linkin Park”. „Mēs esam gatavi strādāt un mēs visu šo uztveram ļoti nopietni”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV