Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

"Linkin Park" izdod albumu "A Thousand Suns"

Jānis Penka, 10.09.2010. 15:54

No šodienas, 10.septembra, Latvijā pieejams amerikāņu grupas "Linkin Park" jaunākais studijas albums "A Thousand Suns".
"Linkin Park" izdod albumu "A Thousand Suns"

Albumu producējis grupas vokālists Maiks Šinoda un pazīstamais producents Riks Rubīns, kurš strādājis arī pie "Linkin Park" iepriekšējā albuma "Minutes to Midnight". Maiks Šinoda paudis viedokli, ka jaunais albums salīdzinājumā ar iepriekšējo savā skanējumā ir vairāk konsekvents un eksperimentāls.

Albums tapis divu gadu laikā studijā, kurā "Linkin Park" ierakstīja savu pirmo albumu. Visi seši grupas dalībnieki nolēma atmest komerciālās ambīcijas un radīt kaut ko patiešām pārdrošu.

"Mēnešiem ilgi mēs iznīcinājām un atkal atjaunojām savu grupu. Mūsu radošie eksperimenti pildīja studijas "cieto disku" ar dažādām abstraktām skaņām. Katra dziesma līdzinājās halucinācijai," par albuma tapšanu stāsta grupas dalībnieki.

Nesen pirmizrādi piedzīvojis videoklips albuma pirmajam singlam "The Catalyst", kuru režisējis grupas dalībnieks Džo Hāns. "Domājot par dziesmas vizuālo risinājumu, es iedomājos par galu. Kas notiktu, ja kāds izlemtu mūsu likteņus un nospiestu pogu. Kad atombumbas tēvs Roberts Openheimers raksturoja pirmo sprādzienu, viņš citēja indiešu svētos rakstus, kuros teikts: "Ja pēkšņi tūkstoš sauļu spožums debesīs uzliesmotu, tas būtu kā Visvarenā mirdzums". Arī šis albums cīnās ar iekšēju lepnumu, iznīcību un nožēlu," atklāj Hāns.

Albums pieejams arī ierobežotas tirāžas CD+DVD versijā, kurai pievienota dokumentāla filma par albuma tapšanu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV