Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

1.augustā tiks noskaidroti pēdējie konkursa „Bliez Pa Pirmo” finālisti

Jolanta Buša, 29.07.2009. 16:22

Aizvadītas jau piecas jauno mūziķu konkursa „Bliez Pa Pirmo” atlases kārtas, bet priekšā vēl pēdējā – sestā, kura notiks klubā “Space Dog” jau šo sestdien, 1. augustā, šoreiz tiks noskaidroti pēdējie „Bliez Pa Pirmo” finālisti, kas pievienosies jau esošajiem 15 dalībniekiem, kuri 15.augustā „Fantasy Park” telpās sacentīsies par „Bliez Pa Pirmo 2009” uzvarētāja titulu.
1.augustā tiks noskaidroti pēdējie konkursa „Bliez Pa Pirmo” finālisti

Sestajā atlases kārtā par iekļūšanu finālā sacentīsies tādi mūziķi kā Sweet Adelly, Funky Afternoon, The Solid, The Highway, ResQ, A Day Without Brake, Second File, Between the Lines un citi spēcīgi mūziķi, pārsteidzot gan žūriju, gan apmeklētājus ar jaunām tendencēm un dziesmu skanējumu mūzikas industrijā.

Tā kā šī būs pēdējā atlases kārta pirms lielā fināla koncerta ir pienācis pēdējais laiks, lai ikviens „Bliez Pa Pirmo” apmeklētājs varētu izteikt savu viedokli par konkursu un tā dalībniekiem. Ikviens nobalsojot interneta mājaslapā www.bliezpapirmo var nest uzvaru savam favorītam, kā arī koncerta klātienē, aizpildot skatītāju simpātiju balvas anketu, var dāvāt balvu ne tikai sev iemīļotajam mūziķim, bet arī savā īpašumā iegūt balvu no „Bliez Pa Pirmo” atbalstītājiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV