Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„Arctic Monkeys” jaunais albums jau internetā

Ilze Malaševska, 30.07.2009. 13:15

30. jūlijā Lielbritānijas roka grupa „Arctic Monkeys” sniedz iespēju saviem faniem ieskatīties grupas jaunākajā albumā „Hamburg”. Tas grupas oficiālajā mājas lapā pieejams jau no pulksten deviņiem.
„Arctic Monkeys” jaunais albums jau internetā

Grupas trešā albuma „Hamburg” producents ir Džeims Fords (James Ford), kurš ar grupas „Arctic Monkeys” līderi Aleksu Tērneru (Alex Turner) darbojas projektā „Last Shadow Puppets” un ir šīs grupas pirmā albuma producents, kā arī „Queens of the Stone Age” līderis Džošs Homme (Josh Homme).

Albums Lielbritānijā tiks izdots 24., bet Amerikas Savienotajās Valstīs – 24. augustā. Savukārt albuma pirmais singls „Crying Lightning” šobrīd jau ir pieejams digitālajā versijā, bet oficiāli izdots tiks 17. augustā.

„Arctic Monkeys” nākamie koncerti ir ieplānoti Eiropas valstīs, vēlāk grupa viesosies ASV, kur spēlēs arī „Lollapalooza” mūzikas festivālā. Bet Lielbritānijas tūre ieplānota pēc atgriešanās no ASV – 14. augustā.

Grupas oficiālā mājas lapas adrese: www.arcticmonkeys.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV