Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„My Chemical Romance” ieraksta ceturto albumu

Ilze Malaševska, 04.08.2009. 17:20

Amerikas rokgrupa „My Chemical Romance”, kas nominēta prestižajai Grammy balvai, šobrīd atrodas Losandželosas ierakstu studijā un strādā pie ceturtā grupas albuma. Joprojām nav zināms albuma nosaukums un izdošanas datums, bet paši mūziķi atklāj, ka albumā būs tikai pats labākais no „My Chemical Romance”.
„My Chemical Romance” ieraksta ceturto albumu

Grupas līderis Gerards Vejs atklāja, ka jaunajā albumā nav atrodams grupas „My Chemical Romance” raksturīgais skanējums. „Labākais veids, kā aprakstīt jauno albumu, ir, sakot, ka „My Chemical Romance” ir ieguvusi tīrāku, vairāk destilētāku skanējumu”, NME.com atklāja G. Vejs. Viņš arī norāda, ka dziesmās nav nekādas aurošanas vai svilpienu, bet gan tās ir veidotas, fokusējoties uz melodiju, tekstiem un rakstīšanas procesu. „Ja dziesma neskan, kad mēs pieci to izpildām vienkāršā telpā, tad mēs necenšamies to uzlabot ierakstu studijā, izmantojot efektus vai papildus stīgu instrumentu pavadījumu”. Viņš arī atklāj, ka „rakstot „The Balck Parade” albumu, grupai vajadzēja redzēt, kuras lietas darbojas un kuras nē, tāpēc arī albumā eksperimentēšanas dēļ tika iekļauti daudzi elementi”. Mūziķis arī norāda, ka dažkārt nepieciešams lietas izmēģināt, bet tad atgriezties, lai tās izlabotu vai mainītu. „Šis albums man šķiet kā kulminācija visam tam, ko esam mācījušies un darījuši saistībā ar dziesmu rakstīšanas un spēlēšanas procesu”.

Grupas ģitārists Rojs Toro piebilda, ka no grupas iepriekšējā albuma „The Black Parade” ir aizgūta radošuma dzirksts un apziņa, ka viss ir iespējams. „Es varu pateikt, ka pagaidām jaunākais albums būs mūsu labākais ieraksts, jo esam palikuši labāki gan dziesmu rakstīšanas, gan muzikālā ziņā”, sacīja R. Toro. „Mēs nevaram sagaidīt to brīdi, kad cilvēki dzirdēs to, ko esam radījuši, jo visas labākās grupas īpašības ir apvienotas tieši šajā albumā”.

„My Chemical Romance” albuma nosaukums un izdošanas datums vēl nav zināms, savukārt, albuma producents ir Brendans O’Braiens, kurš ir strādājis ar tādām grupām kā „Pearl Jam”, „Stone Temple Pilots”, „Aerosmith” un Brūsu Sprīngstīnu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV