Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

Robijs Viljamss gatavs atgūt savu titulu

Ilze Malaševska, 08.08.2009. 19:44

Robijs Viljamss cer, ka novembrī izdotais albums „Reality Killed The Video Star” palīdzēs atgūt Lielbritānijas popzvaigznes tituli. Tas būs popmūziķa jaunākais veikums pēc 2006. gadā izdotā albuma „Rudebox”.
Robijs Viljamss gatavs atgūt savu titulu

Grammy balvai nominētais mūziķis savu jaunāko albumu raksturo kā satriecošu. Viņš ziņu kanālam „BBC News” sacīja, ka „klausītāji dzirdēs veco Robiju, jauno Robiju un Robiju, kuru neviens vēl nav saticis”. Jau šobrīd mūziķa oficiālajā mājas lapā ir iespēja aplūkot video materiālus, kas sniedz ieskatu jauno dziesmu skanējumā.

Savā interneta blogā Robijs Viljamss atklāja, ka dziesmu tekstu rakstīšanas procesā izmantota Maikla Džeksona pirmo hītu un filmas „Džeims Bonds” tēmas tekstu autora Dona Bleka palīdzība. „Bija laiks, kad man neveicās ar tekstiem”, rakstīja mūziķis. „Bet tad nāca Dons un sniedza man palīdzīgu roku. Viņš ir pati lielākā leģenda ko pazīstu”. Savukārt viena no albuma iekļautajām dziesmām ir veltījums Maiklam Džeksonam. „Es nevarēju uzrakstīt tekstu, kas derētu mūzikai. Bet pēc Maikla nāves, es pārrakstīju [tekstu] ar domām par viņu”, rakstīja R. Viljams.

Mūziķa 2006. gadā izdotais solo albums „Rudebox” tika ļoti labi pārdots, tomēr tas bija vismazāk pārdotākais Robija Viljamsa albums. Savukārt viņa ierakstu kompānija „IBM Music” norādīja, ka tieši 2006. gadā Robijs Viljamss tūres ietvaros nospēlēja koncertus 3.7 miljoniem klausītājiem, uzsverot, ka pirms trīs gadiem mūziķa koncerttūri apmeklēja vien 365 000 klausītāju. Bet kopš mūziķis kopā ar draudzeni pārcēlās uz Losandželosu un izvēlējās izvairīties no prožektoru gaismām, viņa reitingi ir kritušies. Pats mūziķis to apzinās un cer, ka „viss tiks atgūts līdz ar jaunākā albuma izdošanu”.

Novembrī iznākošā albuma „Reality Killed The Video Star” producents ir Trevors Horns. Pirmais singls no šī albuma tiks izdots 11. oktobrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV