Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

„New Order” šobrīd strīdas tāpat kā „Blur” un „Oasis”

Ilze Malaševska, 11.08.2009. 15:29 | komentāri (1)

Lielbritānijas elektroniskā roka grupa „New Order” savu darbību beidza 2008. gada vasarā, taču starp bijušajiem grupas biedriem joprojām pastāv konkurence.
„New Order” šobrīd strīdas tāpat kā „Blur” un „Oasis”

Grupas „New Order” basģitārists Pīters Huks (Peter Hook) salīdzina šī brīža grupas šķelšanos ar vispārzināmo grupu „Blur” un „Oasis” konkurenci. Šobrīd mūziķis nerunā ar savu bijušo grupas biedru Bernardu Samneru (Bernard Sumner), savukārt abi mūziķi gatavojas drīzumā izdot albumus. Pīters Huks NME.com sacīja, ka viņa jaunā grupa „Freebass” sekos Samnera grupas „Bad Lieutenant” piemēram, savu albumu ierakstot pie grupas „New Order” un „Joy Devision” bundzinieka Stefena Morisa. „Situācija ir ļoti dīvaina, vēl jo vairāk, ja mēs ierakstus izdodam praktiski vienā laikā”, sacīja P. Huks. „Bet tas ir aizraujoši. Apmēram kā „Blur” un „Oasis” konkurence”.

Basģitārists sacīja, ka šobrīd ar „New Order” nekas nenotiek. „Mēs izšķīrāmies pirms diviem gadiem. Kādu laiku šķita, ka Bernards Samners bija apmulsis ar izveidojušos situāciju, bet nu, kā es noprotu, viņš to ir pieņēmis”. Viņš arī norāda, ka Bernards Samners grupu ir izšķīris jau 1991. gadā, kad tika sākts strādāt ar ģitāristu Džoniju Marru (Jonny Marr), savukārt pats grupu izšķīris otrajā reizē, kad tā atkal apvienojās tikai naudas dēļ, norādot, ka „tā ir bijusi pati briesmīgākā šķiršanās manā dzīvē”. „Mums vēl atliek tikai gaidīt, kad sanāksim atkal kopā un Stefens Moriss (Stephen Morris) mūs izšķirs, tad mēs būsim visu nolīdzinājuši”.

Bijušais grupas „New Order” dalībnieks Bernards Samners sacīja, ka grupa sadalījās divās frakcijās. „Esmu es, Stīvs un Filss, bet Pīters Huks nav starp mums”, NME.com sacīja mūziķis. „Principā viņš atstāja grupu, tas ir viss, kas man par to ir sakāms”.

Šobrīd bijušie grupas „New Order” dalībnieki ir apvienojušies grupā „Bad Lieutenant” un ir pabeiguši darbu pie grupas jaunā albuma, kurš iznāks oktobrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV