Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Pīters Huks atzīst, ka kādreiz viltojis Iana Kērtisa parakstu

Egija Petrova, 09.10.2009. 09:55

Daudzi mākslinieki un sportisti uztraucas par to, vai kāds nevilto viņu parakstus uz piemiņas lietām. Bet visvairāk šobrīd uztraukties vajadzētu grupas "Joy Division" faniem, jo grupas "New Order" basģitārists Pīters Huks atzinās mūzikas ziņu portālā "Clash Music", ka agrāk viņš pārdeva "Joy Division" suvenīrus, uz kuriem bija viltots mirušā galvenā vokālista Iana Kērtisa autogrāfs.
Pīters Huks atzīst, ka kādreiz viltojis Iana Kērtisa parakstu

Huks teica, ka pats veica viltošanu, daļēji naudas dēļ, bet arī joka pēc. Huks atzinās savās ļaunprātīgajās darbībās pēc tam, kad savus viltojumus atrada kādā Mančesteras ierakstu veikalā. „Es ilgu laiku biju slavens ar to, ka mācēju atveidot Iana Kērtisa autogrāfu,” viņš atzinās portālam "Contact Music". „Tur bija kāds puisis, kuram bija grupas debijas albums "An Ideal For Living", kuru bija parakstījuši visu četri grupas dalībnieki un uz tā bija datums. Es iegāju veikalā un teicu: „Vai esi pamanījis to, ka datums ir pēc Iana nāves? Tos parakstīju es, es to izdarīju joka pēc!”

Pašlaik interneta veikalā "eBay" netiek izsolīti Iana Kērtisa autogrāfi, tātad varbūt tie bija tikai daži atsevišķi gadījumi. Tomēr, ja gadās sastapt ar autofrāfiem apveltītu albumu "Closer", jārēķinās, kas noteikti būs viltojums – Kērtiss nomira divus mēnešus pirms albuma iznākšanas veikalos.

Pārējie grupas "New Order" dalībnieki nesen izveidoja jaunu grupu "Bad Lieutenant" kopā ar bundzinieku Stefanu Morisu, grupas "Blur" basģitāristu Aleksu Džeimsu un ģitāristu Džeiku Evansu. 

Avots: rollingstone.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV