Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Mūzikas bārā „Sunny Melody” uzstāsies Viktors Lapčenoks

Ilze Upeniece, 12.08.2009. 09:45

„Sunny Melody” mūzikas bārā šī nedēļa nāk ar jauniem un interesantiem muzikālajiem priekšnesumiem. Šonedēļ „Sunny Melody” uzstāsies DJ Dace Volfa, grupa „Soul E–motion” un Viktors Lapčenoks.
Mūzikas bārā „Sunny Melody” uzstāsies Viktors Lapčenoks

Augusta mēnesī DJ vakaros, kas notiek ik trešdienu esat aicināti baudīt DJ Dace Volfa spēli. Viņa 90. gados strādāja Radio SWH ēterā, vēlāk vadīja Radio SWH Rock, pašlaik ir žurnāla „Mūzikas Saule” redaktore. Diskotēkas spēlē jau vairāk nekā 15 gadu. Viņa ir pārliecināta, ka labas dziesmas radušās dažādos laikos un dažādos populārās mūzikas žanros, tāpēc cenšas neierobežot savu fonotēku kāda stila rāmjos.

12. augustā 20:00 pirmais Daces Volfas DJ vakars.

Piektdienas melodijas „Sunny Melody” bārā ir lielisku brīvdienu sākums. Tādēļ 14. augustā 21:00 „Friday Melody” aicinām uz grupa „Soul E-motion” koncertu.

Mūzikas projekts „Soul E-motion” ir dibināts 2006. gada decembrī Rīgā. Grupas muzikālo izpildījumu raksturo dažādu stilu - soul, jazz, funk un RnB sajaukums.

„Soul E-motion” ir piedalījies vairākos mūzikas festivālos Latvijā un Baltijas valstīs. Nozīmīgākie no tiem ir starptautiskais mūzikas festivāls Saksofonija, Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Bildes 2007,2008, Radio1 rīkotais mūzikas festivāls Jēkabpilī, kā arī Igaunijas džeza festivāls Vision.

Šajā sestdienā, 15.augustā, apmeklētājus gaida īpašs pārsteigums. - Ekskluzīvu koncertu Riga Wakeboard Cup’09 afterparty ietvaros sniegs Viktors Lapčenoks. Viņš ir cienījams mākslinieks, tautā saukts par Zolitūdes lakstīgalu. Mākslinieks ir iecienīts vairākās paaudzēs, par ko liecina arī ekstrēmā sporta veida piekritēju uzaicinājums māksliniekam uzstāties šajā pasākumā. Koncerts sāksies aptuveni 21:00 un uz to ir aicināti visi, kuri vēlas baudīt mūziku mākslinieka izpildījumā.

Vakara turpinājumā varēs baudīt DJ Ņinas Eļektričkas muzikālo ēdienkarti.  

Ieejas maksa – trešdienās 2,99 (pērkot kokteili bezmaksas), piektdien un sestdien Ls 5. Komplementāri glāze dzirkstošā vīna.

Aicinām izmantot iespēju rezervēt galdiņu par Ls 25, kurā ietilpst sēdvietas līdz piecām personām, šampanietis un uzkodas.

Biļetes varat iegādāties Biļešu Servisa kasēs, restorānā Sunny vai mūzikas bārā pirms koncerta.

Rezervācijām: 28651561

Brīvības gatve 199c (Viesnīcas Europa City 6.stāvs)
www.sunny.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV