Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Latviešu estrādes zvaigzne Viktors Lapčenoks uzstāsies Liepājā

Easyget.lv, 12.02.2014. 12:41

15. martā pulksten 14:00 Liepājas Olimpiskā centra arēnā skanēs koncertprogramma „Zelta dziesmas”. Pasākumā uzstāsies „Lauku Muzikanti”, „Kantoris 04” un leģendārais latviešu estrādes dziedātājs Viktors Lapčenoks.
Latviešu estrādes zvaigzne Viktors Lapčenoks uzstāsies Liepājā

Kā informē aģentūras „Addiction” pārstāve Linda Brūdere, dziedātājs, kura izpildītās dziesmas klausoties, uzaugusi vesela paaudze, Liepājas dzimšanas dienai veltītajā koncertprogrammā uzstāsies pirmo reizi. Lai arī Viktors Lapčenoks mūzikas pasaulē nokļuva pavisam nejauši, bez viņa dziedātā repertuāra nav iedomājama latviešu populārā mūzika. Lapčenoks dziedājis ansambļos „Modo”, „Inversija”, bijis Latvijas radio solists, bet tagad darbojas kā brīvmākslinieks. Leģendārs ir Viktora Lapčenoka un Noras Bumbieres duets. Tembru saskaņas un skatuviskās saderības jomā tas vēl joprojām tiek uzskatīts par nepārspētu.

Koncertprogrammā „Zelta dziesmas” trešo gadu pēc kārtas skanēs mūzika dažādiem noskaņojumiem. Pasākumu ar veselīgu humora devu papildinās aktieris Guntis Skrastiņš, un koncerta apmeklētājiem tiks sniegta iespēja piedalīties konkursos un laimēt balvas no „Zelta dziesmas” atbalstītājiem.

Biļetes iespējams iegādāties Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājas Latviešu biedrības namā, tirdzniecības centrā „RIMI" Ostmala, Liepājas Teātrī, internetā - www.bilesuparadize.lv un „Biļešu Paradīze" kasēs visā Latvijā. Tuvojoties koncertam, biļešu cena sadārdzināsies.

Foto: Publciitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV