Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Grupas „The Strokes” līderis gatavojas solo tūrei „Disney” pasaulē

Ilze Malaševska, 13.08.2009. 13:30

1999. gadā dibinātās roka grupas „The Strokes” līderis Džulians Kasablankas cer, ka sīki izstrādāta koncertu sērija palīdzēs pieteikt viņa pirmo solo albumu, ziņo NME.com. Jauno albumu „Phrazes For The Young” mūziķis iecerējis izdot septembra beigās, savukārt solo tūri ieplānojis abās Atlantijas okeāna pusēs.
Grupas „The Strokes” līderis gatavojas solo tūrei „Disney” pasaulē

Ekskluzīvi sniegtajā intervijā laikrakstam „NME” mūziķis sacīja, ka viņš jau ir ieplānojis koncertu datumus Ziemeļamerikā, bet Lielbritānijā tie varētu notikt oktobra beigās. Mūziķis arī atklāja, ka šovs varētu krietni atšķirties no tā, kas tiek dēvēts par normālu. „Esmu šobrīd domāšanas procesā par to, kādam būtu jābūt šovam”, sacīja mūziķis. „Visas idejas sākumā ir nedaudz ambiciozas, tāpēc mums ir jāizdomā, ko mēs varam darīt un tas noteiks to, kā notiks tūre. Ideālā variantā es centīšos radīt pārsteidzošu, mulsinošu „Disney” pasaules šovu”.

Džulians Kasablankas uzsvēra, ka šovos vēlas orientēties uz sajūtām, nevis uz vizuālu „Disney” pasaules radīšanu. „Viņiem ir tādi pārsteidzoši braucieni, kuros tu jūties it kā būtu dīvainā pasaulē, kā Epkot centrā”, skaidroja mūziķis. „Es nedomāju par lielu Gufija (Goofy) tērpu, bet gan par to, kā šo braucienu sajūtu radīt ar lietām”. Tomēr šobrīd mūziķis fokusējas uz to, lai izdomātu, kā šo ideju īstenot, jo, ja risinājums netiks atrasts, tad „būs parasti koncerti”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV