Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

„KISS” gatavi izdot jaunu albumu

Ilze Malaševska, 18.08.2009. 15:20

1972. gadā dibinātās rokgrupas „KISS” dalībnieki ir paziņojuši, ka pēc 11 gadus ilga pārtraukuma ir gatavi ierakstīt jaunu albumu, ziņo ārvalstu mediji. Jaunais albums tiks izdots jau šī gada rudenī un varētu tikt uzskatīts par sekošanu grupu „The Eagles” un „AC/DC” piemēram.
„KISS” gatavi izdot jaunu albumu

Veterāngrupas „KISS” albuma „Sonic Boom” izdošana Amerikā ir ieplānota 6. oktobrī. Tajā būs iekļautas grupas jaunākās dziesmas, kā arī pārrakstītas grupas populārāko dziesmu versijas un dzīvo koncertu ieraksts, ziņo „Associated Press”. Albumu izdos Amerikas ierakstu kompānija „Wal-Mart”.

2008. gada nogalē mūziķi paziņoja, ka uzsāks darbu ierakstu studijā, lai strādātu pie jaunām dziesmām, noliedzot iepriekš izskanējušo paziņojumu, ka grupa koncentrēsies uz došanos tūrē, kurā tiks atskaņots tikai grupas vecais materiāls. Grupas līderis Pauls Stenlijs intervijā „Classicrockmagazine.com” norādīja, ka grupa noteikti izpildīs savas vecās dziesmas, bet arī jauna materiāla radīšana ir lieliska doma. „Es domāju, ka „KISS” nevajag aizmirst arī vecos gabalus, piemēram, spēlēt mūsu hītu „Detroit Rock City”. Bet jaunais „KISS” skanējums ar Tomiju Tajeru un Ēriku Singeru būs tik labs, tik garīgi spēcīgs, ka būs interesanti vērot, kā tas taps ierakstu studijā”. Pērnā gada nogalē mūziķis arī uzsvēra, ka, ja grupa nonāks līdz ierakstu studijai, tiks radīts grupai tik raksturīgā glamūrīgā roka skanējums. „Ja mēs dosimies studijā, mūsu mērķis būs radīt „KISS” albumu 70.gadu skanējuma ziņā, klasisku „KISS” albumu”.

Grupas „KISS” jaunākajā albumā „Sonic Boom” tiks iekļautas tādas dziesmas kā „Psycho Circus”, „Russian Roulette”, „Modern Day Delilah” un „Stand”, atklāja grupas basģitārists Džīns Simons. Albuma producents ir Pauls Stenlijs, kurš ir arī grupas „KISS” mūziķis. Šobrīd jau vairāki mūzikas skatuves veterāni, to skaitā arī rokgrupas „The Eagles”, „Foreigner”, „AC/DC” un mūziķis Brūss Springstīns, ir nolēmušas izdot albumus, kuros būtu iekļauti populārākie hīti, tāpēc šāds grupas „KISS” paziņojums medijos lielu ažiotāžu nav izraisījis.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV