Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Martin Confused tweetcerts Bastejkalnā

easyget.lv, 20.08.2009. 13:19 | komentāri (10)

Pilnīgi spontāni, pilnīgi akustiski un tikai nelielam klausītāju skaitam – vārdi, kas vislabāk raksturo mūziķa Martin Confused uzsākto koncertu sēriju. Koncerti notiek neierastās vietās – pilsētas ielās, parkos, uz māju jumtiem utml.
Martin Confused tweetcerts Bastejkalnā

Galerijas:

“Man nedaudz apnicis ierastais koncertu formāts, kur mūziķus un klausītājus atdala skatuves barjera. Gribējās uztaisīt ko intīmāku. Atceros, ka pēc "Kings Of Convenience" koncerta Rīgā nejauši nokļuvu mazā after party koncertā, ko viņi nakts vidū bija uzrīkojuši Jēkaba Kazarmās. Sajūtas bija fantastiskas un kaut ko līdzīgu gribēju piedāvāt savas mūzikas cienītājiem” , saka Martins.

Koncerti ir bez maksas un iespēja pieteikties 20 cilvēkiem tiek izziņota tikai attiecīgās koncerta norises dienas rītā twitter.com/martinconfused vai Martin Confused draugiem.lv profilā. Mūziķis smej, ka koncerts Kronvalda parka lapenē bija Latvijas pirmais “ tweetcerts”  jeb koncerts, kas noorganizēts tikai ar Twitter starpniecību.

Pašlaik noritējuši jau 2 koncerti – Martins: “Aizsākto sēriju aktīvi turpināšu kamēr vien laukā būs puslīdz silts laiks. Ir vēl arī daudz citu ideju, bet visam savs laiks – sekojiet līdzi informācijai!”

Foto: Ieva Knāķe

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV