Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

“FOAM KINGDOM” aicina uz sezonas noslēgumu

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 27.08.2009. 11:11 | komentāri (1)

Vienīgā, īstā putu ballīšu pasākumu sērija – “FOAM KINGDOM” sadarbībā ar alus dzērienu “D-Night” un “European Hit Radio”, 5.septembrī ielūdz visus uz grandiozu noslēgumu Siguldas pilsdrupu estrādē! Divas putu mašīnas, iespaidīga skatuves konstrukcija un dekorācijas, video projekcijas, uguņojoši pārsteigumi un daudz kā cita! Starts plkst.21.00!
“FOAM KINGDOM” aicina uz sezonas noslēgumu

“Baltic Dance Factory” komanda vēlas pateikt lielu paldies Lejasciema emocionālākajai publikai, aktīvākajiem Saldū, Talsu izturīgākajiem ballētājiem, visvairāk vienkopus pacelto roku rekordistiem Aizkrauklē un būs priecīga visus satikt Vidzemes Šveicē – Siguldā, lai šovasar, vēl vienu reizi baudītu šo īpašo un nepiespiesto atmosfēru.

Arī šoreiz galvenās aktivitātes norisināsies pie lielās – “D-Night” skatuves, kas piedāvās dejas, dejas un vēlreiz dejas putās! Goda viesu ampluā iejutīsies Latvijā un ārpus tās robežām atzītie dīdžeji un producenti – Kaspar Kondrat (Club Essential) un Andre Crash a.k.a DJ Crash (Tasty Soundz / Latex Records) un, protams, “FOAM KINGDOM” nemainīgais trijnieks – [Ex] da Bass, Trakais Mārtiņš un jubilārs Beatax, kurš tieši šajā dienā svinēs savu dzimšanas dienu. Lieliska dīdžeju plejāde – grandiozam sezonas noslēgumam!

Par vizualizācijām rūpēsies abi “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” oficiālie vīdžeji – Pe Joke un Kosmoss, papildinot dīdžeju muzikālo domu lidojumu ar interesantiem video.

Retro bārā – dejas 80'to un 90'to gadu skaņās kopā ar šīs mūzikas pārzinātāju – dīdžeju Edgy.

Uguņojoši pārsteigumi no SIA “Petarde”, iespēja nobaudīt jaunos “D-Night” alus dzērienus ar degvīna tekilas garšām, dažādi interaktīvie pārsteigumi ar vērtīgām balvām no “Sony”, kā arī īpaši veidots stends, kur ikviens varēs fotografēties ar “D-Night” meitenēm un turpat uz vietas bez maksas saņemt bildes.

Tāpat ir padomāts par visiem izslāpušajiem un izsalkušajiem.

Brauc uz pasākumu no Rīgas, Valmieras un Cēsīm ar “Black Silver Party Bus” – bez maksas! Pieteikšanās pa tālruni – 28287787. Brauciena laikā ar jestru deju mūziku pasākumam iesildīs dīdžejs MBerg!

Ieejas maksa: 21.00 – 22.00 Ls 4, vēlāk – Ls 5.

Ja savā īpašumā vēlies iegūt ielūgumus, tad piektdien, 4.septembrī, 19.30, skaties “LNT” raidījumu “Tautas balss”!

Ar mums kopā: alus dzēriens “D-Night”, enerģijas dzēriens “Battery”, “Alfa SLS”, SIA “Petarde” pirotehnikas veikali, “Black Silver Party Bus” un “Propeller Productions”.

Informē: “Tautas balss”, “Latviešu radio”, “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv un easyget.lv.

Organizē: “Baltic Dance Factory”.

Apsargā: “ART-EKSPO”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV