Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

„FOAM KINGDOM" otro reizi viesosies Igaunijā

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 10.08.2010. 07:57

Sestdien, 31.jūlijā, avantūrisku ideju realizētāji no Latvijas – "Baltic Dance Factory" dosies uz Vosu pilsētas klubu "7TAEVAS" Igaunijā, lai kopā ar vecāko elektroniskās deju mūzikas pasākumu organizatoru komandu Igaunijā "Club Unlimited" vienotos sadraudzības putu karnevālā "WARMDUSCHER meets FOAM KINGDOM 2010".
„FOAM KINGDOM" otro reizi viesosies Igaunijā

Leģendārais "WARMDUSCHER" projekts Igaunijā darbojas jau kopš 2001.gada un ar vairāk kā trīsdesmit lieliskiem pasākumiem tas ir kļuvis par vienu no iemīļotākajiem deju mūzikas cienītāju vidū. Šo gadu laikā tajā ir piedalījušies vairāk kā divdesmit pasaulē atpazīstami un izcili diskžokeji: Moguai, Da Hool, Tomcraft, Warmduscher, The Prophet, DJ Isaac un Max B.Grant ir tikai daži no viņiem.

Pasākuma starts tiks dots plkst.22:00. Muzikālais formāts – no minimal techno līdz progressive trance un pat hardstyle rīta pusē.

Muzikāli, Igauniju šajā pasākumā pārstāvēs ilgadējie "WARMDUSCHER" rezidenti – DeeJay A.A.V., Meelis Meri zinams arī kā Cylon un trance mūzikas duets Lang & Yep, bet Latvijas godu aizstāvēs "FOAM KINGDOM" putu karalistes trio – [Ex] da Bass, Beatax un Trakais Mārtiņš, līdzi ņēmot lielu daudzumu dekorāciju ar mērķi klubu "7TAEVAS" pārvērst līdz nepazīšanai.

Ieejas biļetes cena – 150 kronas (aptuveni Ls 6).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV