Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

“Kings of Leon” sajūsmā par Džastinu Timberleiku

Mārtiņš Zviedris, 27.08.2009. 11:25

“Kings of Leon” gaidāmajā remiksu albumā būs dzirdams ne vien tādu mākslinieku kā Marka Ronsona vai “Linkin Park”, bet arī popmūziķu Ferela Viljamsa un Džastina Timberleika veikums, raksta NME.
“Kings of Leon” sajūsmā par Džastinu Timberleiku

Vēl jo vairāk – Nešvilas rokkvarteta bundzinieks Nātans Folovils atklāj: pati ieraksta ideja grupai radusies pēc tam, kad iznācis noklausīties Ferela un Timberleika darinātās “Kings of Leon” dziesmu versijas, ko abi veidojuši bez grupas ziņas.

Billboard internetizdevumam Folovils nosaucis vēl tādus klajā laižamo apdaru autorus kā zviedriete Lī Like un Etiopijā dzimušais amerikāņu dziesmu rakstnieks Kena.

„Kolosāli: cilvēki, no kuriem mēs līdz šim būtu bēguši pa gabalu, vēršas pie mums, pirms pašiem radusies iespēja viņus uzrunāt,” staro Folovils. „Ir apbrīnojami dzirdēt, kā tavu dziesmu spēlē tik radoši cilvēki. Lielākoties man vajadzēja vismaz pāris noklausīšanos, lai atģistos: „Apžēliņ, tā tak ir mūsu dziesma!””

Bundzinieks piebilst – “Kings of Leon” arī plānojusi izdot DVD vienu no jūlijā spēlētajiem koncertiem O2 arēnā Londonā. „Kura vieta gan būtu vēl labāka, ja ne tā, kur fani trako vismežonīgāk un visilgāk?” viņš pamato izvēli.

“Kings of Leon” pašlaik arī strādājot pie „astoņām vai 10” jaunu dziesmu iecerēm, un jaunajā oriģinālalbumā viņi būšot avantūristiskāki nekā līdz šim.

„Šis tas skanēs kā “Radiohead”, šis tas – kā “Thin Lizzy”, šis tas – kā “The Band”,” sola Folovils. „Esam nostiprinājuši pārliecību: nu varam eksperimentēt un izmēģināt to, ko būtu bijis līdz nāvei bail mēģināt pirmajos pāris albumos,” atzīst mūziķis. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV